ZTK 20/21 Final | Antalyaspor 0-2 Beşiktaş | MS | 18 Mayıs | A Spor

Ahmed Arif

bisey diyecem

sil su imzayi, vallahi de sil billahi de sil. Göz kanseri olacak sayende forumun yarisi.

tamam ben de terimi istemiyorum ama her mesajin altinda bunu görmek istemiyoruz. Hani az mesaj atan biri olsa, tek tük denk geliriz de 24 saatini forumda geciren zibilyon mesajini 1 saate sigdiran biri olarak silsen iyi olur o imzayi

kusacam artik.
Madem öyle silelim Renktaş..

Zaten gözlerimiz kötü futboldan çok kanadı gözlerinize daha fazla zulüm etmeyelim.

Antalya alabilir maçı. Otobüs çekecekler. Bir gol atarlarmi yoksa uzatmalara mi gider bilmiyorum. Sadece iddacilar için tahmin yaptım. Umrumda değil kim kazanırsa kazansın

Beşiktaş: Utku, Rosier, Vida, Welinton, N'Sakala, Necip, Atiba, Josef, N'Koudou, Ghezzal, Larin

Antalyaspor: Boffin, Bünyamin, Naldo, Veysel, Kudriashov, Hakan Özmert, Fredy, Amilton, Nuri, Gökdeniz, Podolski

1621357905649.webp

Ersun Yanal: "Zorlu ligin içindeki tutumlarından dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum. Birçok sıkıntılı anlara rağmen mücadeleyi bırakmadılar. Karşımızda ligin şampiyonu var. Onları da kutluyorum. Bizim amacımız galibiyeti almak ve tarih yazmak. Umarım zafer bizim olur."

Sergen Yalçın: "Biraz taraftarın olması heyecanlandırıyor. İnşallah önümüzdeki sezon herkes taraftarına kavuşur."

Sergen Yalçın: "Çok zorlu, stresli haftalar geçirdik. İnşallah bugün oyuna olumlu yansır. Tabii ki kazanmak istiyoruz. Çok önemli bir kupa. İnşallah kazanıp, mutlu şekilde bitiririz."

Bi bizim Malatya macina dogru düzgün seyirci alinmadi sanirim. O da FTnin taktiksel hatasindan dolayi. Basin toplantisinda o aciklamayi yapmicakti. Tutamiyor su dilini.

Antalya alır kupayı. BJK fizik olarak bitik ve son kurşunlarını Salı günü attılar. Antalya bu maça focus kadroları iyi kazanırlar.

Herif tokat atti kirmizi yok, gerci sari verse yine olur.

Geri
Üst Alt