ZTK 20/21 Final | Antalyaspor 0-2 Beşiktaş | MS | 18 Mayıs | A Spor

bizim kaleye neuer'i koysan şu savunmayla 2 gol yerdi utku clean sheet'le tamamlayacak. bu enteresan sezonun burda son bulmasını dileriz.
Çok ballilardi bu sezon.alanya ve hatayin kacirdiklari da aklima geliyo.ne acayip bi sezon gecirdiler

3 kupayi da alacaklar ha

hatay'ın ilk maç 2 puanını, 2. maç şerefini çaldılar zaten. alanya maçı da güzel bir sitcomdu.
Valla antalya macinda da 1 puani hakemle aldilar.veysel atıldı ya olmayan faulden attilar golu.adamlarin aldigi 1 puan saibeli,son maclarda Gs ve karagumruge attigi 2 gol bile saibeli.ki bu sayede sampiyon oldular.10 degil 20 tane sey var.bunun bi bedeli olacak tabi.bende ogunu bekliyorum

.
IMG-20210518-WA0023.webp

Yemin ederim kafayi yiyecem bu Tinerciler bizim basardiklarimizi yapmis olsalardi Ne olurdu bilmiyorum adamlar 1 senede yaptiklari basarilariyla gecmiste rakiplerinin basardiklarini yok sayiyor yok Abi yok Seneye Fener olsun Trabzon olsun su Allahin Tinercileri olmasin Bu kadar mi gerceklerden uzak olunur ya Ulan suan kasandiklari kupa en cok bizim muzemizde var onlar kazaninca cok buyuk kupa oluyor biz kazaninca teneke oluyor

sergenin bir taraflarını kaldırdık ya ona üzülüyorum. Galatasaray>fb>ts>bursaspor>bjk

Geri
Üst Alt