- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Sakatliktan sonra toparlanmasi zaman alir. Visca oldum olasi Süper Lig topculugundan cikamadi. Büyük maclarda penalti bile atamiyor.Visca balonu patladı ben olsam Belhanda gibi tekmeyi basarım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sakatliktan sonra toparlanmasi zaman alir. Visca oldum olasi Süper Lig topculugundan cikamadi. Büyük maclarda penalti bile atamiyor.Visca balonu patladı ben olsam Belhanda gibi tekmeyi basarım.

Giuliano gibi oyuncular da geberik durumda. Clichy'den sonra Hasan Ali'yi tercih edenlere müstehak.Göksel Gümüşdağ küme düşme hattındaki takımından İrfan'ı iyi paraya sattı sayemizde. Visca da bitmiş bu arada zaten yaşlandı da
Daha çok maç var.Yenilirler.Fenerbahçe’nin şike yaptığı sezondaki gibi 17 de 17 yapamazlar.bunlar bir yenilse gerisi çorap söküğü gibi gelecekte yenilmiyorlar kargalar
Bir önceki maçta yataktan kaldırıp getirmişler gibi bir vaziyet vardı.![]()
![]()
Feyyaz bugün havasında yine
Sadece biraz daha uykudan uyanmış gibi. Sesi daha canlı geliyor

Erol Bulut gibi mi renkdasAykut ilk yarıdaki oyundan o kadar memnun ki; ikinci yarıya başlarken oyuncu değiştirme gereği duymadı.
Bir yerden tanıdık geldi mi!?
aboubakar cikti. diger ikisi oynuyor.aboubakar, ghezzal ve josef'i devre arasinda cikarsa bile olur
Aleksic ve Azubuike'yi almasi lazimdi bu skordan sonra. Gerci hic bir sekilde Basaksehir'e taktik vermemek lazim.Aykut ilk yarıdaki oyundan o kadar memnun ki; ikinci yarıya başlarken oyuncu değiştirme gereği duymadı.
Bir yerden tanıdık geldi mi!?
Başak baskı yapıyor ama yine de çok durağan geçiyor oyunBaşak atar mı?