⚽ ZTK 24/25 C Grubu H:1 | Galatasaray 2-2 Başakşehir | MS | 8 Ocak | ATV

Mascherano Jelert'ten kısaydı hava toplarında rakibin altına girer, pozisyonunu doğru alır rakibin dengeli vurmasını önlemeye çalışırdı. Bu çocuk yercekiminden kurtulamıyor. Hoca güvenmemekte haklı

Bats santrfor değil de stoper partneri gibi takılıyor.

Yediğimiz golde uçan eleman Jelert değil Metehandı galiba yav.

Jelert, Efe, Metehan ve Yusuf fizik olarak güçlenmek zorunda. Eyüp ve Gökdeniz'i daha görmedik

Abi full yedek kadroda performans beklemiyorsun dimi bu adamlardan. As oyuncu yok takımda adamların yetenek sorunu var zaten bunu biliyoruz.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sallai ve jelerti as takımla da izledim rezil topçular aldığımız fiyatın yarısına bile almam sen alır mısın

Şu Jelerte Sabri vol2 dedim ya Sabriden özür dilerim, Sabri bunun yanında Cafu kalıyor.

Mesela bu efe babadan torpilli diye deneniyor, gökdenizi daha göremedik

Arkadaşlar bence siz önce ne istediğinize karar verin

Maç öncesi başka maç esnası başka konuşuyorsunuz

her şeye rağmen gol bulamayacak kadar kötü değildi takım.
2'yi yemediğimiz müddetçe umut var.

Takımda bir sistem yok gibi gözüküyor.
Bireysel yetenekli adam da olmayınca sahada oyun bu şekilde oldu .
Sağ bek ve sol bek olmayacak mı bu takımda merak ediyorum.

Okan Hocam 2.yarı yapacağı değişikliklerle maçı lehimize çevirecektir.

Yönetim hocaya bile bırakmadan o orta sahayı alacak arkadas Lami cimi yok

Onlarda müthiş hakem desteği var sende tam tersi sen çok her zaman çok güçlü olmak zorundasın onlar değil
Offf birakin bu isleri sende 8 puan ondesin rakibinle icerde oynucan cagirmayin sakatligi filan bizim seviye takimlar icin berkan demirbay olabilecek yedekler iste kimi alip koyacan yabanci sinirinda

Koca turkiye liginde yedek oynucan turk bile yok
Salih ozcan diyorlar adam yedek kalmaya gelmez iyi oyuncu yedekligi kabul etmez kabul edenlerde bunlar iste

muslera çok panikmiş devre arası söylentilere göre

Skor umrumda değil.

Bireysel performanlar hiç iyi değil. Rakip tam kadro da olsa yedeklerimizin de bir reaksiyon vermesi gerekirdi.

Yedeklerle de yeneriz bunları, ilk yarı top mu oynadı herifler?
Yenilsek de önemli değil gerçi

Abi full yedek kadroda performans beklemiyorsun dimi bu adamlardan. As oyuncu yok takımda adamların yetenek sorunu var zaten bunu biliyoruz.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tabi bekleyecek hocam ne demek beklemeyeceksin senin yedek dediğin adamların fiyatına bak bi, bir de başaktakilere güncel konjüktörde senin yedeklerinin bu tip takımların içinden geçmesi lazım. İnter 3 kadroyu falan sahaya sürüyor lecce'ler ile oynarken senin leccende basaksehir işte. Yusufa Efe'ye lafım yok. kimse 2 as oyuncu var falan demesin sahada, 4 as oyuncu var paşa paşa jelert ve salai'yi o kategoriye sokucaz ödenen paralar belli bu maçta oynamayacaklarsa ne işleri var.

Geri
Üst Alt