⚽ ZTK 24/25 C Grubu H:1 | Galatasaray 2-2 Başakşehir | MS | 8 Ocak | ATV

Sallai ve jelerti as takımla da izledim rezil topçular aldığımız fiyatın yarısına bile almam sen alır mısın
Sallai de maaşa itiraz ederim sadece maaşı fazla abi yoksa sorun yok, birçok bölgeyi yedekliyor, as takımla oynarken o kadar rezil de değil performansı. Bu adam sağ bek net olur kanat için yetenek problemi var zaten ona itirazımız yok. Yedek kadroda daha kötü görünmeleri normal. Jelert yoruma açık değil fiyasko.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Göztepe bütün takımlara bir taktik vermiş olabilir. Hatta Kayseri'de bizim maçta benzer oynadı. Başakşehir çapına bakmadan önde bastı maç boyu. Ve hiç bir şekilde pas yapıp çıkamadık. Bundan sonra çoğu maçta rakipler önde baskı yapacaktır. Bu yüzden baskıdan çıkarken Sara gibi yetenekli oyunculara ve ilerde koşu atacak Osimhen, Barış gibi futbolculara daha fazla iş düşecek.

Eski yedeklerimiz ilk yarida 3 yiyordu gelisme var batshuayi azicik top oynasa rahat yeneriz

as kadrosuyla onde kalabalik baski yapan basaksehir’e karsi fena mac olmuyor bence.

Berkan’dan sol bek olarak her istatistikte üstün olan Eren Elmalı 11’i zorlar. Berkan takımın en iyisi. Jelert Bats ve Demirbaydan çıkmamız lazım.

Gökdeniz Gürpüz Eyüp ü görmek isterim. Berat Luş neden yok

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pek tabi ağır rotasyon yapılmış ve rakip as kadrosuyla oynuyor.

2 as oyuncu girer maçı çeviririz ya da kaybede de biliriz, konu o değil.

Sinirlendiğimiz (en azından benim) nokta şu.

4 m euro maaş alan adam, önündeki topa koşmuyor.

1.5 metrelik sağ bekimiz, her yüksek topa kafa vurduruyor, her ikili mücadelede yerde kalıyor.

Barça yatırım yaptı dediğimiz genç yeteneğimiz, ayağına fırsat gelmiş, iki ışık vermiyor.

Kerem Demirbay denen adamın ne yaptığı belli değil.

Bunların rotasyon ile ya da oyun sistemi ile ilgisi yok. Bu oyuncular gs formasını hak etmiyor.

Takımda bir sistem yok gibi gözüküyor.
Bireysel yetenekli adam da olmayınca sahada oyun bu şekilde oldu .
Sağ bek ve sol bek olmayacak mı bu takımda merak ediyorum.
Nasıl sistem yok ya, olur mu hiç mis gibi sistem var,taktik var. Hocam işini bilir.

Takımda sadece 2 tane as oyuncusu var, 9 tane yedekle sahadayız. Millet diyor ki bu ne hal. Ya ne olacaktı
İnsan yorum yaparken bi düşünür

Yusuf'a 6 Jelert'e 9 milyon verip bütçemizi boşuna harçamışız gibi görünüyor. O paraya 3 tane oynatıp satılacak hazır kıta adamlar alınabilirdi

Jeletin altyapi egitiminde problem var sabri senelerce sag bek oynadi surda top geliyor azicik kalcani cikart geriye yaslan hayata vuramaz bunu kimse ogretmemismi

oyun olarak kötüyüz ezildik diyemem ama jelert ve metehan bırakın bizi super lig seviyesinde mi tartışılır

ama beni en çok şaşırtan sallai

bu kadar kötü bir oyuncu değil bu adam

ancak hoca ısrarla solda oynatıyor hata yapıyor

baris da sallai ters ayak kanat oynayacak adam değiller bence

gökdenız niye oynamıyor

Geri
Üst Alt