⚽ ZTK 24/25 C Grubu H:1 | Galatasaray 2-2 Başakşehir | MS | 8 Ocak | ATV

Diğer starımız Yunus da giriyormuş

Bek dedigin fizikli olacak abi. Jelert bile gol olacakmış anasını satiyim

Yedeklere işimiz düşmez inş. Tek eh işte denilebilecek performans Yusuf'tan o da bir şey yaptığından değil de diğerleri etkisiz eleman olduğundan göze geliyor
Biraz da şu açıdan bakmak lazım. Yedekler evet müthiş adamlar değiller ama takım tamamen yedek olunca çok fazla göze batıyorlar. Uyum da yok. Ama as kadroya 1-2 adam soksan bu kadar göze batmaz.

Net bir sol stoper ve sağ bek alınmalı, Kaan ve apo gibi iki tane hantal ile Avrupa'da bir yere kadar gideriz

Sanchez büyük oyuncu takıma uçak gibi gelip uçaklığını 1 yıl sürdürdü, gs ve turkiye rekoru bu bence. Köhn ve osimhen 3.haftada vites düştüler. Ben sanchez'in apo kerim olmasını geçen sezon ortalarında bekliyordum adam iyi bile gitti

Mertens 45 yaşında en 3 günde bir maç oynamaması gereken adam.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cok kotu kararlar

mertens ve yunus girmemeliydi

oynasinlar yedekler 100 dakkika

yelert transfer bile sayılamaz.. bats ve son dakika sallai tam bir transfer aymazlığı.. yazık giden paralara. bazılarının futbolla hiç alakası yok..

Herhangi bir takim 9 tane yedek/rotasyon oyuncusuyla maca ciksin bu kadar anca oynar. Buna Arsenal, Dortmund ve PSG gibi takimlar dahil. Yani fazla elestirmenin bir manasi yok bana kalirsa.

40 yaşındaki Mertens sezonu 50 maç oynayarak tamamlayacak.

Metehan dan cacık olmaz. En a takıma yakın olduğu için en çok o eleştirilmeli. Hiç beğenmiyorum bu çocuğu hiçbir şey vaat etmiyor.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yusuf'u görseydik biraz daha keşke.

Efe çıkmalıydı bence

Yusuf oynamalıydı

Jelert'i çıkart salai'yi beke çek

Yusuf oyunda kalsın işte

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biraz da şu açıdan bakmak lazım. Yedekler evet müthiş adamlar değiller ama takım tamamen yedek olunca çok fazla göze batıyorlar. Uyum da yok. Ama as kadroya 1-2 adam soksan bu kadar göze batmaz.
Ben rakibi ezmelerini beklemiyorum ama hiç ışık vermiyorlar. Sahada duruşları, top kontrolleri, pasları her şeyleri ofsayt olması kadro yapısından bağımsız maalesef

Geri
Üst Alt