⚽ ZTK 24/25 C Grubu H:1 | Galatasaray 2-2 Başakşehir | MS | 8 Ocak | ATV

Bu çağdaş fener maçlarında çok sakin bizim maçta g.tune kızgın demir sokuyorlar sanki

Çağdaş Efendi'nin şovunu izledik ilk yarı boyunca. Biz de maalesef müsaade ettik.

Yine as futbolcularımızı dinlendiremedik.

önemsiz maç evet ama o barfiksçi zırtapoz yendim diye kasılacak, ben beraberliğie okeyim 1-2 as adam atmak lazım içeri

Bu adamlar full yedek kadroda performans veremez zaten çok bişey beklemiyordum ama pırıltı yok sorun orda.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yedeklerimiz sıkıntı da City, Madrid bile 8-9 rotasyonlu oyuncuyla çıksa bocalar böyle kadro mu olur denir.

Çok havalanıyoruzda 1-2 ciddi sakatlıkla bu takım şampiyonluğu verir yedekler berbat
Allahtan ali koç 3 4 transfer yapcaz dedi de dursunda rahat gezemez böylece fenerin 4 transfer yaptıgı yerde biz min 3 almak zorunda kalırız ki lazımda, ihtiyaçta var yani.

Okan hocanın sağ beki boş bırakmak pahasına bu jelert'i neden oynatmadığı belli oldu. Kim aldı lan bu adamı, hocanın istemediği kabak gibi belli

Çok havalanıyoruzda 1-2 ciddi sakatlıkla bu takım şampiyonluğu verir yedekler berbat
Murat aynisi rakip icinde gecerli ayni seyi herkes felaket tellali gibi cagiriyor

Ozaman Tadic Fred sakatlansa fener ilk 2 ye girmez bu nasil bir mantik anlamiyorumki

Dursun baskana soylicam yedege Demirbay Berkan begenilmiyor hemen rodri valvarde filan getirsin

Yedeklere işimiz düşmez inş. Tek eh işte denilebilecek performans Yusuf'tan o da bir şey yaptığından değil de diğerleri etkisiz eleman olduğundan göze geliyor

Efe sağa pas sola pası güzel yapiyor

Aslında ilk verdiğimiz poz. gol oldu yine, gerçekten bu konuda üst düzey iyiyiz. 30 dakika poz. verme, atak girişimlerinde bulun, ilk gelen top gol olsun.

Geri
Üst Alt