⚽ ZTK 24/25 C Grubu H:1 | Galatasaray 2-2 Başakşehir | MS | 8 Ocak | ATV

Yalnız önümüzdeki maçta ilk yarı bunlara hızlı hızlı 3 4 tane çakıp geçmek lazım çünkü cağdaş denen herif oyuncualrı bilinçli tembihlemiş her pozisyonda itiraz ediyorlar

Defol git lan bıktım senin ruhsuz vurdum duymaz tavırlarından atacağın penaltıya sokayım

bu it barfiksçi fener stadında da yapsa ya bu hareketleri
hepsinin götünde öyle bi yanık var ki...
daha çok yakacaz şerefsizler

Penaltıyı atarken kaleciye bakacaksın arkadaş ezbere topa vuruyor

Çok kötü bi vuruş diyemem buna ama daha net vuruş çok rahat çıkardı

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi ben birilerinin ıslıklanmasına şiddetle karşıyım ancak.
4 milyon alan herif sahada şu şekilde oynuyorsa. 1,80 adam zıplamak yerine kendini sürekli atıyorsa bu adamları ıslıklayana bir şey demem.

Aldığın paralar zehir zıkkım olsun, altı üstü 7 metreye kaleye penaltı atacaksın. Ulan atacağın yeri 80 milyon kişi hissetti göstere göstere penaltı attın. Neymiş yararı olmuş.
Osururum öyle yarara lan bu olmasaydı başası gelir yapardı aynı katkıyı zaten.

2. yarı as oyuncular maçı domine etti haftasonu doğranmazsak yeneriz

Ulan Çağdaş zırıl zırıl ağlayacaktı. Neyse yedeklerde ki avarellere rağmen iyi sonuç. Bunları lig maçında elek ederiz.

Her pozisyona itiraz ettiler. Kuduruk it gibi saldırdılar. Hakemler iyi değildi ama bizim aleyhimize de saçma sapan kararlar verdi. Bats o golü atmalıydı. Bu kuduruklar burdan puansız gitmeliydi.

As takım bu ligi götürür rahat ama sakatlıklar olmaz umarım.

İyi gidiyoruz iyi..Yoksa rezalet transferler varda kimsenin sesi çıkmıyor.
Şu bast denen adama verilen paralar yazıl günah.

Ulan şu herife penaltı attırmayın işte yahu. Şu çağdaş puan verdik. Kenardan müdahale edip penaltı sen atma diyecek bir hoca yok yahu deli olacağım. Sanki penaltıyı kendi almış gibi topa yapıştı hıyar oğlu hıyar.

Şu penaltıları bu kadar ciddiye almayan bir takım görmedim ya nasıl bir gevşekliktir...

Geri
Üst Alt