⚽ ZTK 24/25 C Grubu H:1 | Galatasaray 2-2 Başakşehir | MS | 8 Ocak | ATV

Sağlık olsun çok önemli değil ama şu çirkeflere, utanmazlara karşı o penaltıyı atacaksın.

Hafta sonu daha beterini yapacak bu Koç’un köpekleri. Resmen Galatasaray düşmanlığı yaratıldı ülkede.

Çağdaş maç boyunca provakasyon yaptı. Her türlü çirkefliği yaptı. Ama hakemler de bizler gibi sadece seyretti.

İzlemediniz mi ya adam hiç ciddiye almadı penaltıyı burda canlı izlerken belli idi ben buna kızıyorum net bir penaltı kullanıcıları olur takımın okadar...

ilk yarıdaki kadro felaketti. bu takıma net 5 transfer lazım. ortasaha da lazım

Neyse, kupa maçı çokta şey etmemek lazım. Oyuncular ter attı diyelim. Tek üzüldüğüm nokta as oyuncuları dinlendiremedik gibi. Yedekler harbiden berbat. Ilk 10'a giremezler.

Şu maç gösterdi ki kadro derinliğimiz çok zayıf yedek kadroyu da takviye etmemiz lazım. Jelert, Efe , Yusuf, Metehan boşa harcanan zaman

Başka takımla berabere kalmış olsak şuan seviniyordum ama şu cağdaş denen ite çok gıcık gidiyorum öyle böyle değil ali koç'un kas yapıp teknik direktör olmuş hali gibi biraz da bülent uygun dan genleri almış, tam 7 24 sopalamalık bir tip

İyi tarafı takımın kupa maçında bile bu kadar hırslı olması beni sevindirdi. Yenilgiyi asla kabullenmiyor takım. Kötü taraf ise yedekler çok vasat hele Jelert kazığına çok üzüldüm. Hiçmi izlemediler bunu anlamıyorum.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sara girdi takım duzrldi biraz orta sahada. 1 tane driplingli topu iyi kontrol eden adam alın orta sahaya

Ben rakibi ezmelerini beklemiyorum ama hiç ışık vermiyorlar. Sahada duruşları, top kontrolleri, pasları her şeyleri ofsayt olması kadro yapısından bağımsız maalesef
Katılmıyorum. Hepsi değil işte. As kadroyla Bats, Sallai, Berkan, Kerem rahat oynarlar. Diğerleri iyi gözükmüyor, evet.

Geri
Üst Alt