⚽ ZTK 24/25 C Grubu H:2 | Boluspor 1-4 Galatasaray | MS | 6 Şubat | A Spor

Bu arada son övgümde hakeme. gayet güzel maç yönetti. basit temaslara düdük çalmadı.

Ulan Yusuf hiç ettin Berat'ın emeğini. Madem böyle pire gibi bir elemanımız var, ne diye son dakikalarda oyuna almıyoruz biz arkadaş, tam kontradan rakibin fişini çekecek topçu izlenimi verdi.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eyüp Aydın biraz Arda Turan'lık topçu. Onun eline vermek lazım. Fiziki yapıları benziyor.
Eyüp'ü ben beğenmedim hiç boşa çıkmıyor, mücadele desen yok gibi. Sadece çok iyi bir sol ayağı var. Gökdenir Gürbüz daha dikkat çekici bence. Yine Efe orta saha orada topu alıyor, çevre kontolü iyi topu dağıtıyor ama çocuğu 45 dakika kanat bek oynattık ki kanat beke hiç uygun değil. Kanat bekte 45 dakika Efe yerine Berat'ı görseydik keşke en basitinden hızlı oyuncu.

Gökdeniz ve Berat da ışık var gibi, Eyüp ve Yusuf da ise ruhsuzluk var, en büyük sorunları bu.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Genç oyunculara uzun süre veren hocamı.tebrik ediyorum beratı 5dk oynatmis

Oyunculara kufrettirmek için alakasız yerlerde oynatan hocalara ne desek az ,biraz ders alması gerekir artik

Tor'u 87'de çıkarmış, Morata'yı 79' da. Üstelik Morata yerine Mertens girmiş. Mertens'i eve temizliğe falan da çağırıyor musun Hocam merak ettim.

Dandik maçımsılarda şu tabloya ne gerek var Allah aşkına ya.

Tor'u 87'de çıkarmış, Morata'yı 79' da. Üstelik Morata yerine Mertens girmiş. Mertens'i eve temizliğe falan da çağırıyor musun Hocam merak ettim.

Dandik maçımsılarda şu tabloya ne gerek var Allah aşkına ya.
Bazen beyne oksijen gitmiyor çünkü bunları yapan adam daha 2 gün önce oyuncular çok yorgun diyordu yorgun dediği adamlarda mertens ve torreira
Hataları sorunları görüp ama duzeltmeyen çok özel bir karakter

Son maçlardaki az gol durumu üstümüzde baskı yaptı biraz açılmaya ihtiyacımız var Ads maçında daha da farklısını istiyoruz.

Geri
Üst Alt