Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.724
- 13.722
- 1.498
Almalı hocam düzenli oynarsa katkı verecek çocuk belli Mertens bitmiş fizik olarakKesinlikle hayir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Almalı hocam düzenli oynarsa katkı verecek çocuk belli Mertens bitmiş fizik olarakKesinlikle hayir
Bak isine yerli td dusmaniEvet okan istifa konusuna yatay geçiş yapıyoruz cimbomumuzu tebrik edip
Hak yiyen biriyle devam edemeyiz
bu berat ve gökdenizde iş var
kiraya verin hemen bugün
Eyüp'ü ben beğenmedim hiç boşa çıkmıyor, mücadele desen yok gibi. Sadece çok iyi bir sol ayağı var. Gökdenir Gürbüz daha dikkat çekici bence. Yine Efe orta saha orada topu alıyor, çevre kontolü iyi topu dağıtıyor ama çocuğu 45 dakika kanat bek oynattık ki kanat beke hiç uygun değil. Kanat bekte 45 dakika Efe yerine Berat'ı görseydik keşke en basitinden hızlı oyuncu.Eyüp Aydın biraz Arda Turan'lık topçu. Onun eline vermek lazım. Fiziki yapıları benziyor.
Mertens sene sonu kesinlikle bırakmalı ama yerine gelecek oyuncu kesinlikle Yusuf değil.Almalı hocam düzenli oynarsa katkı verecek çocuk belli Mertens bitmiş fizik olarak
Bazen beyne oksijen gitmiyor çünkü bunları yapan adam daha 2 gün önce oyuncular çok yorgun diyordu yorgun dediği adamlarda mertens ve torreiraTor'u 87'de çıkarmış, Morata'yı 79' da. Üstelik Morata yerine Mertens girmiş. Mertens'i eve temizliğe falan da çağırıyor musun Hocam merak ettim.
Dandik maçımsılarda şu tabloya ne gerek var Allah aşkına ya.