⚽ ZTK 24/25 C Grubu H:3 | Galatasaray 0-0 Konyaspor | MS | 27 Şubat | ATV

11 gayet iyi. Yunus cezalı, ligde olmayacağı için burda oynaması form tutması açısından iyi olacaktır. 90 dk oynayacağını sanmıyorum. Mertens in 11 de olması da ligde 11 deki yerini kaybettiğinin tescillenmiş olmasına işaret ediyor.

Dolayısıyla başarılı bi kadro seçimi nacizane. Umarım sakatlıksız kazanıp devam edeceğimiz bi akşam yaşarız.

Okan Buruk: "Kupayı çok önemsiyoruz. Bunun da altını çizeyim. Kazanarak kupada yolumuza devam etmek istiyoruz."

kazanamadığımız an eleniyoruz

11 gayet iyi. Yunus cezalı, ligde olmayacağı için burda oynaması form tutması açısından iyi olacaktır. 90 dk oynayacağını sanmıyorum. Mertens in 11 de olması da ligde 11 deki yerini kaybettiğinin tescillenmiş olmasına işaret ediyor.

Dolayısıyla başarılı bi kadro seçimi nacizane. Umarım sakatlıksız kazanıp devam edeceğimiz bi akşam yaşarız.

Mertens için 2 maç var. Bize Kraltensliğini yapması için sadece 2 maç. Beşiktaş ve Trabzon maçları.

Ardından 38 yaşında bile koşup press yapan efsanemiz olarak futbola veda edecek.

İcardi kafasında futbolu bitirdi mi acaba diyordum da öyle olmadığına ikna oluyorum

Seneye dönüyor KRALDİ

Mertens için 2 maç var. Bize Kraltensliğini yapması için sadece 2 maç. Beşiktaş ve Trabzon maçları.

Ardından 38 yaşında bile koşup press yapan efsanemiz olarak futbola veda edecek.
Bence de. Bu maç 11 olmasına ligdeki yerini kaybetmiş olduğunu gördüğüm için sevindim yoksa bence yedekte olmalıydı bu maç. İdareli kullanmamız lazım.

Yorum yapamıyorum her sonuç çıkabilir bu maçta

1000069073.webp

Geri
Üst Alt