⚽ ZTK 24/25 C Grubu H:3 | Galatasaray 0-0 Konyaspor | MS | 27 Şubat | ATV

Kramer oynarsa Cuesta 1 tane hava topu bile alamaz

kaan oynayacaksa izlememek lazım o rezilin oynadığı maçları protesto ediyorum 2 senedir uefadan eletiyor ve hala kadroda tutuluyor yazıklar olsun.

bu takımın kafasında ne ziraat ne avrupa ligi vardı. o yüzden elenmemiz bence daha olası. O yüzden hoca da muhtemelen turdan çok sakatlık olmasın diye dua ediyordur. Yönetim, futbolcular, teknik ekip sadece şamp ligine katılıma odaklanmış görünüyor. Tabi sorarsan her kupaya talibiz derler. . Bu nedenle kabız ve sinir bozucu bir maç bekliyorum.

Yedeklerle çıkarsak yeniliriz. As kadro da hem riskli hem de pazar maç var.
Bu 14 yabancıyı çok verimsiz kullandık.
En iyisi yedeklerle çıkıp görmek.

5 orta sahanın hepsi solak. Planlama babacım

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
+ , orta ve ileri taraf bir yana , geride birbiriyle sifir uyumlu (birbirleriyle neredeyse oynamamis) misal metehan cuesta tandemi isimlerle cikmak hata olur . illa aslar dinlensin mantigiyla bu karar veriliyorsa da en azindan mutlak kompak kalmaya ozen gosterilmeli . rakipte saglam kontra isimler mevcut .

bu arada , tandeme degindik, sag bek'i de unutmamak lazim , denilen gibi kaan oynarsa :
yusuf erdogan'i kaan la durdurmayi dusunmek rasyonellik den uzak . gecen mac tecrube edildi bu durum .

saygi ve selamlar .

2.olursak fb, ts veya bjk ile mi eşleşiyoryz. O zaman kesin 2.oluruz.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kaan oynayacaksa izlememek lazım o rezilin oynadığı maçları protesto ediyorum 2 senedir uefadan eletiyor ve hala kadroda tutuluyor yazıklar olsun.
Ve her girdiginde basit toplari taca yada kornere vurarak adamlarin bizim sahaya yerlesmesine yardim oluyor. Biktim

yenip lider oluruz

yahut

diger musabaka netcesinde disarda kaliriz

1000069072.webp

Lig hariç her kupa zul geldiği için beyefendi burdan da elenmek isteyebilir

Geri
Üst Alt