başakşehir maçında 10 dk sara'yı oyuna aldık, herifin dizi esnedi. uyduruk bir maç için kaç hafta oynayamadı.
yarın osimhen'i uzun süre kaybetsen bu 5-6 vasat maçı alacağım diye, şampiyonluğu kaybedersin.
türkiye kupasını almanın, gs'a ne gibi bir faydası olabilir ayrıca? zaten o kupayı neredeyse fb+bjk toplamı kadar almış gs. e bu kupa gs için avrupa bileti de değil. maddi kazanımı da pek yok?
Bu faktörlerde haklısın , itirazım yok.
futbolcu kaybetme korkusuyla (hepsini deli maaşlar veriliyor) hep saklama mantığında olunmamalı.
ZTK nın bir getirisi mali açıdan tabii yok - benim üstüne bastığım nokta şu:
Oyununda sıkıntılar var mı ? var .
En güzel idman ve taktik detayları oturtma maç yapmakla olmaz mı ? olur.
Ben demiyorumki osimheni oynatsın ZTK da her maç 90 dk. Hatta uzağım o fikre , elde bir sürü adam var - süre aldırmalı ve oyun oturtmalısın.
Sara'nın sakatlanması tamamen saçmalık çünkü o maç özelinde Okan hoca yenilmemek için HURRA modunda oyuncuları soktu sahaya - maç oraya gelmemeliydi zaten demek istediğim.
Kaldı ki Bolu maçında o havada Morata bile belli sürenin üzerinde yanlış tercihti bana göre.
ZTK da zaten esas kozalarını yarı final / final maçlarında oynatırsın - 2 ya da 3 maç yani.
o noktaya kadar süre alma - form tutma - maç eksiği giderme olarak bakmak lazım.
Dediğim tabii ki full 11 huaaaa herkesi 10 - 0 yenelim kupada olayı değil. Zaten çok maç yok , zaten haftada 1 maça dönüldü gene maalesef. Bundan maksimum kazanç oyun anlamında bu şekilde olmalı.
Yoksa ZTK dan ne gelir ne prestij olur. ben orasından bakmıyorum.
Finale kadar gayette Eyüp - Gökdeniz - oynayacak duruma gelirse maç ekisiği yüzünden Jakobs - Jelert - sakatlık sonrası Yunus Morata en azıdnan 45 er dakika - ne bileyim Metehan falan süre almalı.
Taktiksel işler kovalayacaksan maçta o zaman 1 devre Sara Frankowski Lemina Tor falan oynatırsın. X takımla maç yapmak her türlü idmandan daha iyidir çünkü.