⚽ ZTK 24/25 C Grubu H:3 | Galatasaray 0-0 Konyaspor | MS | 27 Şubat | ATV

Ankaragucunden aldığımız çocuk yerine metehan oynayacaksa bu takımın altyapısını da kapatsınlar yoksa sürekli burdan çıkanlar torpilli şekilde oynayacak böyle.
Metehanin her özelliği 0 , topa vurmayı bilen herhangi bile daha iyi futbolcu kendisinden ölü yatırım yapmak yerine neden belki bir şey olabilecek birilerini kullanmıyoruz aklım almıyor

1740648762029.webp

Yaba daba du

Cimbom
Haydi Cimbom
Bizim için Konyaya da koy

Sonra
Kasımpaşa
Akabinde de Alanya

Gene Hackman eşi ve kopegiyle evde ölü bulunmuş asırlık efsane üzüldüm

Doğalgaz zehirlenmesi olabilir

epey sayıda forum üyemiz kafayı yemiş.

alttarafı 5 6 vasat maç yapılacak ve kupa alacaksın ...

bunun neresi seni engeller ?

kaç yıldır almıyoruz zaten - akıllı rotasyon ile yarı final/final hariç sallayarak kazanman lazım zaten.

epey sayıda forum üyemiz kafayı yemiş.

alttarafı 5 6 vasat maç yapılacak ve kupa alacaksın ...

bunun neresi seni engeller ?

kaç yıldır almıyoruz zaten - akıllı rotasyon ile yarı final/final hariç sallayarak kazanman lazım zaten.
kafayı yemek değil de, insanların fikri var diyelim.

o 5-6 vasat maç dediğin, seni şampiyonluktan edebilir.

+1 türkiye kupası alacağım derken, -1 şampiyonluktan olursun. hangisi daha değerli?

başakşehir maçında 10 dk sara'yı oyuna aldık, herifin dizi esnedi. uyduruk bir maç için kaç hafta oynayamadı.

yarın osimhen'i uzun süre kaybetsen bu 5-6 vasat maçı alacağım diye, şampiyonluğu kaybedersin.

türkiye kupasını almanın, gs'a ne gibi bir faydası olabilir ayrıca? zaten o kupayı neredeyse fb+bjk toplamı kadar almış gs. e bu kupa gs için avrupa bileti de değil. maddi kazanımı da pek yok?

kısacası bu kupa, gs için önemi bir tenekeden ibaret bir kupa.

bu kadar kıl terazide giden hassas bir lig yarışında, şampiyon olmak dışında hiçbir odak olmamalı.

haa gümbür gümbür oynayan bir takımın olur. geniş bir kadron olur, o zaman her kulvara hedef koyarsın.

şu durumda kulübe hiçbir katkısı olmayacak bu organizasyonu önemsemek doğru değil.

Eren
Osimhen
Morata

Zaten olmaz bu maç.

Torreia/ Lemina’dan birini koy maçı çözsün. Bence Lemina oynayabilir.

Frankowski de takıma alışmalı o da oynasın bence dediğim gibi daha önce de.

Günay
Frankowski
Kaan
Bardakçı
Torreira/Lemina
Berkan
Demirbay
Kutucu
Yusuf
Yunus

Yaz 1kişi daha 11 işte.

Cuesta/Metehan

haa "150 m euro para harcamışsın, bu kupayı da hedef koyamıyorsan yuh olsun" denebilir. bu bambaşka bir konu ama. onu o parayı harcayıp, uyduruk 2 kulvarı götürecek bir kadro kalitesine ulaştıramayanlara soracaksın.

gerçek: gs'ın lig dışında herhangi bir turnuvayı götürme riskini alabilecek bir kadrosu yok. sanchez, lemina, osimhen 3'lüsünden birini uzun süreli kaybetsen, ligi de kaybedersin.

haa bu oyuncular pekala bir lig maçında da sakatlanabilir tabiki. ancak kupa maçı oynayarak bu maç sayısını arttırmak, bu olasılığı arttırmak demektir. bu kupa için de buna değmez.

Avrupa'dan skandal bir sekilde elendikten sonra bu kupayi almak sart oldu benim icin. Zaten ligde 6 puan öndesin, kritik bir durum henüz söz konusu degil.

Adam futbolcu 11 resminde bile sırıtıyor yauv böyle stoper mi olur?

Stoper dediğin mutsuzdur. Sürekli somurtarak durur.

Nelsson gibi
Ujfalusi gibi

olur resmi de duruşu da. Sempatik forvet hastasıyız, ama stoper olmaz.

Kaya Temel: "Morata ve Sallai'ye ek olarak Sara, Muslera ve Torreira da dinlendirileceği için Konyaspor maçı kadrosunda yer almayacaklar."

Kupa için zorlamayacağız anlaşılan.

Kötürüm , eğer dönerse onu sol stoper kullanmalıyız bazı maclarda

paşa maçı için demiyorum, sakatlık için diyorum ben.

Sarayı görüyoruz. gerek yoktu oynamasına.

Bu 3 büyükler bu turnuvadan ne kdr erken elenirse o kdr iyi bence yaw. burada kızıyorlar buna ama olması gereken bu.

bu kupa 3 büyükler hariç geri kalanların alması gereken bi kupa olmalı. ztn kadro kalitesi olarak çok çok gerideler. bari kendi aralarında rekabete girebilecekleri bi alan olsun
Form tutması açısından 30 45 60 dk durumuna bakılır oynaması daha doğru olur. Oyun oynamadan da form tutulmuyor ki kral.

Kupa kupadır benim felsefem bu. Süt kupası da olsa bu kupa alınmalıdır, denemelidir diye düşünüyorum, Avrupa dan da çok erken elenmişken. Ama bu maçı rotasyonla geçmemiz gerekiyor.

başakşehir maçında 10 dk sara'yı oyuna aldık, herifin dizi esnedi. uyduruk bir maç için kaç hafta oynayamadı.

yarın osimhen'i uzun süre kaybetsen bu 5-6 vasat maçı alacağım diye, şampiyonluğu kaybedersin.

türkiye kupasını almanın, gs'a ne gibi bir faydası olabilir ayrıca? zaten o kupayı neredeyse fb+bjk toplamı kadar almış gs. e bu kupa gs için avrupa bileti de değil. maddi kazanımı da pek yok?
Bu faktörlerde haklısın , itirazım yok.

futbolcu kaybetme korkusuyla (hepsini deli maaşlar veriliyor) hep saklama mantığında olunmamalı.

ZTK nın bir getirisi mali açıdan tabii yok - benim üstüne bastığım nokta şu:

Oyununda sıkıntılar var mı ? var .
En güzel idman ve taktik detayları oturtma maç yapmakla olmaz mı ? olur.

Ben demiyorumki osimheni oynatsın ZTK da her maç 90 dk. Hatta uzağım o fikre , elde bir sürü adam var - süre aldırmalı ve oyun oturtmalısın.

Sara'nın sakatlanması tamamen saçmalık çünkü o maç özelinde Okan hoca yenilmemek için HURRA modunda oyuncuları soktu sahaya - maç oraya gelmemeliydi zaten demek istediğim.

Kaldı ki Bolu maçında o havada Morata bile belli sürenin üzerinde yanlış tercihti bana göre.

ZTK da zaten esas kozalarını yarı final / final maçlarında oynatırsın - 2 ya da 3 maç yani.

o noktaya kadar süre alma - form tutma - maç eksiği giderme olarak bakmak lazım.

Dediğim tabii ki full 11 huaaaa herkesi 10 - 0 yenelim kupada olayı değil. Zaten çok maç yok , zaten haftada 1 maça dönüldü gene maalesef. Bundan maksimum kazanç oyun anlamında bu şekilde olmalı.

Yoksa ZTK dan ne gelir ne prestij olur. ben orasından bakmıyorum.

Finale kadar gayette Eyüp - Gökdeniz - oynayacak duruma gelirse maç ekisiği yüzünden Jakobs - Jelert - sakatlık sonrası Yunus Morata en azıdnan 45 er dakika - ne bileyim Metehan falan süre almalı.

Taktiksel işler kovalayacaksan maçta o zaman 1 devre Sara Frankowski Lemina Tor falan oynatırsın. X takımla maç yapmak her türlü idmandan daha iyidir çünkü.

Bu faktörlerde haklısın , itirazım yok.

futbolcu kaybetme korkusuyla (hepsini deli maaşlar veriliyor) hep saklama mantığında olunmamalı.

ZTK nın bir getirisi mali açıdan tabii yok - benim üstüne bastığım nokta şu:

Oyununda sıkıntılar var mı ? var .
En güzel idman ve taktik detayları oturtma maç yapmakla olmaz mı ? olur.

Ben demiyorumki osimheni oynatsın ZTK da her maç 90 dk. Hatta uzağım o fikre , elde bir sürü adam var - süre aldırmalı ve oyun oturtmalısın.

Sara'nın sakatlanması tamamen saçmalık çünkü o maç özelinde Okan hoca yenilmemek için HURRA modunda oyuncuları soktu sahaya - maç oraya gelmemeliydi zaten demek istediğim.

Kaldı ki Bolu maçında o havada Morata bile belli sürenin üzerinde yanlış tercihti bana göre.

ZTK da zaten esas kozalarını yarı final / final maçlarında oynatırsın - 2 ya da 3 maç yani.

o noktaya kadar süre alma - form tutma - maç eksiği giderme olarak bakmak lazım.

Dediğim tabii ki full 11 huaaaa herkesi 10 - 0 yenelim kupada olayı değil. Zaten çok maç yok , zaten haftada 1 maça dönüldü gene maalesef. Bundan maksimum kazanç oyun anlamında bu şekilde olmalı.

Yoksa ZTK dan ne gelir ne prestij olur. ben orasından bakmıyorum.
iyi de osimhen'i, sanchez'i, sara'yı, lemina'yı, oynatmadan kupayı alamazsın ki? yarı finale bile gelemezsin.

süre bulmayan oyuncular ise oynayabilir sorun yok. o şekilde kupa alınabiliyorsa alınsın, yarı finale / finale gidilebiliyorsa gidilsin.

iyi de osimhen'i, sanchez'i, sara'yı, lemina'yı, oynatmadan kupayı alamazsın ki? yarı finale bile gelemezsin.

süre bulmayan oyuncular ise oynayabilir sorun yok. o şekilde kupa alınabiliyorsa alınsın, yarı finale finale gidilebiliyorsa gidilsin.
gidilir yav niye gidilmesin - maksat o tür adamları zaten kulübede oturmaya karşılık maaş verelim modunda değil , sürekli değerlendirmekle olur. As oyuncuların maç ekisiği - sakatlık dönüşü form tutma gibi kullanılır. Okan hoca bunu beceremiyor ama - sahada bir anda 5 6 oyunculuk değişiklik zaten mantıklı değil. hep öyle yapıyor habuki 5 dakikda takımın tüm vaziyeti maçta değişiyor - ligde de yaptı bunu çok defa.

FA cupta ingilterede belli maçlar harici hepsi aynı şeyleri yapıyor.

Pep Phil Foden'ı sadece ligde saha sürerek çıkarmadı en kaba örnek aklıma gelen.Ya da bu sezon yeni yeni ilk 11 e aldığı Rico'yu.

Mourinho bile Yusuf'u Kupa ve AVL ile takıma entegre etti (çocukta iyi cevap verdi tabi buna )

mesela bu maç Konya hurraa diye davranmayacaktır ya da canını dişine takıp oynamayacaktır çünkü heriflerin derdi ligde kalmak şu an mesela. olursa olur derler - tutarsa tutar modunda olacaklardır.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt