- 23 Ocak 2019
- 24.461
- 32.016
- 2.233
Kerem D. maçın adamı olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Metehan peşini bırakmaz. Cuesta zorlanır yoksa Kramer 1,91Kramer oynarsa Cuesta 1 tane hava topu bile alamaz
onda da is yok be kralMetehan peşini bırakmaz. Cuesta zorlanır yoksa Kramer 1,91
+ , orta ve ileri taraf bir yana , geride birbiriyle sifir uyumlu (birbirleriyle neredeyse oynamamis) misal metehan cuesta tandemi isimlerle cikmak hata olur . illa aslar dinlensin mantigiyla bu karar veriliyorsa da en azindan mutlak kompak kalmaya ozen gosterilmeli . rakipte saglam kontra isimler mevcut .5 orta sahanın hepsi solak. Planlama babacım
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Orası kesin. Okan hoca bizi hep en zor duruma ve fikstüre sokmayı sever2.olursak fb, ts veya bjk ile mi eşleşiyoryz. O zaman kesin 2.oluruz.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ahmed, Yunus ve Yusuf gayet iyi olabilir böyle maçlar için ama Keremi, Berkani, Kaani böyle maçlarda bile görmek istemiyorum
Bizim içinmi, Konyaspor içinmi?Kerem D. maçın adamı olur.
Geç kalmisimAma hangi kulübün lehine?
Ve her girdiginde basit toplari taca yada kornere vurarak adamlarin bizim sahaya yerlesmesine yardim oluyor. Biktimkaan oynayacaksa izlememek lazım o rezilin oynadığı maçları protesto ediyorum 2 senedir uefadan eletiyor ve hala kadroda tutuluyor yazıklar olsun.