⚽ ZTK 24/25 C Grubu H:3 | Galatasaray 0-0 Konyaspor | MS | 27 Şubat | ATV

kutucu
cuesta
ydemir
demirbay
jelert

ödedikleri bonservis: 35 milyon EUR

yönetim istifa etmeli

bu ilk yarida en büyük hayal kirikligi Yunus oldu. Hicbir varlik gösteremedi.

Ya arkadaşlar şu maçı eleştirip durmayın. Takımın yedekleri bu işte , forvet yok bişey yok. Anca bu kadar oluyor. Napsın bu maç için Osimeni mi riske etsin?
Kasımpaşa yedeklere bile 15-16 yaş bebeleri doldurdu bugün. Yedeklere diyorum bak.
Hafta sonu ölüm kalım maçı var. Ona göre.
Adamlar yedekleriyle 3-5 atıyor. Kadro mühendisliğin berbat ötesi. Tabi ki eleştireceğiz.

Ya arkadaşlar şu maçı eleştirip durmayın. Takımın yedekleri bu işte , forvet yok bişey yok. Anca bu kadar oluyor. Napsın bu maç için Osimeni mi riske etsin?
Kasımpaşa yedeklere bile 15-16 yaş bebeleri doldurdu bugün. Yedeklere diyorum bak.
Cem top çeviremiyoruz ya, tamam yedeklerin %70'i bok ama en azından bir kurgu olur.

Transfer yaparak kadro kalitesini daha kötü nasıl yapıyorsunuz. Çıkın anlatın. Kaç tane adam alındı ama yedekler yok. Takım yine 12 kişi mücadele edecek.

Konya da yedek ağırlıklı çıkmış. Bizim yedekler bunlara bile diş geçiremiyorsa bitmişiz biz

Geri
Üst Alt