Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayaklari yamuk, gayretli olmasi birsey katmiyorberkan yine gayretli
cuesta farkı deriz
Yazı tura mı atacaz. Karta mı bakacaklarİki macta 0-0 biterse cumbuse gel
Basakla attigimiz yedigimiz hersey esit
sene sonu shalke gider
Adamlar yedekleriyle 3-5 atıyor. Kadro mühendisliğin berbat ötesi. Tabi ki eleştireceğiz.Ya arkadaşlar şu maçı eleştirip durmayın. Takımın yedekleri bu işte , forvet yok bişey yok. Anca bu kadar oluyor. Napsın bu maç için Osimeni mi riske etsin?
Kasımpaşa yedeklere bile 15-16 yaş bebeleri doldurdu bugün. Yedeklere diyorum bak.
Hafta sonu ölüm kalım maçı var. Ona göre.
Furkani izleyip tersini oynayacaksın hiç şaşmaz.Bu maçta 1 tane gol bile olmaz ahbert gidip 2.5 üst mu aldın birde
Ekli dosyayı görüntüle 281124
Cem top çeviremiyoruz ya, tamam yedeklerin %70'i bok ama en azından bir kurgu olur.Ya arkadaşlar şu maçı eleştirip durmayın. Takımın yedekleri bu işte , forvet yok bişey yok. Anca bu kadar oluyor. Napsın bu maç için Osimeni mi riske etsin?
Kasımpaşa yedeklere bile 15-16 yaş bebeleri doldurdu bugün. Yedeklere diyorum bak.
Iyi bir futbol direktorü ile 2 bile zorlanır yaBir tane klas oyuncu alinirmis bu paraya
Şunların yerine bir Boey olaydı... İnsanın içi acıyorkutucu
cuesta
ydemir
demirbay
jelert
ödedikleri bonservis: 35 milyon EUR
yönetim istifa etmeli
Yazı tura mı atacaz. Karta mı bakacaklar
Konya da yedek ağırlıklı çıkmış. Bizim yedekler bunlara bile diş geçiremiyorsa bitmişiz bizYa arkadaşlar şu maçı eleştirip durmayın. Takımın yedekleri bu işte , forvet yok bişey yok. Anca bu kadar oluyor. Napsın bu maç için Osimeni mi riske etsin?