Göktuğ Çakırlar
10 Numara!
- 19 Nisan 2013
- 13.304
- 7.506
- 1.948
Yalniz Mert Hakan iti kavgayi baslattiktan sonra kirmizi yiyecegini bildigi icin gitmis saklanmis bir yerlere. Hakem kirmizi verecek, adami bulamiyor hahahaha Bakiyor bakiyor yok 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
goreceli bir tespit yapayim onurcum ,
bilmem katilir misin ;
yunus'un kosu yolunu fbli oyuncu akilliica kapatiyor - gibi .
macin tekrarini sicak taze cay esliginde izliyorum .
mis gibi gidiyor
@Aras Şimşek , @Murat Durmaz
saygi ve selamlar.
Yetişmesinden ziyade geç hareketleniyor zaten. Sakatlığından ötürü çok hareketsiz oynuyor maalesef. Yoksa Usain Bolt değil tabii ve evet, rakip koşu yolunu iyi kapatmış ama yine de sakat olmasa böyle bir sekans yaşamazdık bana göre.yunus o topa nasıl yetişsin yaw
yani durduğu yer sıkıntılı dense tamam da oraya koşup yetişecek topçu yok dünyada
sakatlik etkisi bariz mevcut bencede. ki, bu mac 11 cikmasina bu baglamda cekimserdim.Yetişmesinden ziyade geç hareketleniyor zaten. Sakatlığından ötürü çok hareketsiz oynuyor maalesef. Yoksa Usain Bolt değil tabii ve evet, rakip koşu yolunu iyi kapatmış ama yine de sakat olmasa böyle bir sekans yaşamazdık bana göre.
Bundan böyle çift forvetli sistemi oynatan gsli değildir der misin ?Yunus sakatlık formsuzluğunu atarsa bu oyun 1 tık daha yükselir
Şampiyonluğu satmıştır derimBundan böyle çift forvetli sistemi oynatan gsli değildir der misin ?
İlk dakikalarda genelde vermiyorlar bunlara artık,kart sayısı çok olmasın hesabıLemina'ys vermediği sarı kart ve Sanchez'in faulü dışında bizim lehimize bir pozisyon olmadı bence maçta. Penaltı pozisyonları da doğru diye düşünüyorum.
Bugün Salah gibi birisi olsaydı ilk yarı sonucu 5 - 0 olurdu.Bir gün şeytanın bacağını kırıp bu itlerin elinde kalan son kaleleri 6-0'ı da alacağız.
Son 15 senede minimum 5-6 maçta tarihi fark atacak maçlarımız oldu, en fazla 3 farka ulaşabildik. Ama gün gelecek bunlara bir maçta patlayacağız ve 6-0'ı da ellerinden alacağız.
Sabır.