⚽ ZTK 24/25 Çeyrek Final | Fenerbahçe 1-2 Galatasaray | MS | 2 Nisan | ATV

Yalniz Mert Hakan iti kavgayi baslattiktan sonra kirmizi yiyecegini bildigi icin gitmis saklanmis bir yerlere. Hakem kirmizi verecek, adami bulamiyor hahahaha Bakiyor bakiyor yok :D

goreceli bir tespit yapayim onurcum ,

bilmem katilir misin ;
yunus'un kosu yolunu fbli oyuncu akilliica kapatiyor - gibi .

macin tekrarini sicak taze cay esliginde izliyorum . :hat:
mis gibi gidiyor 🫖

@Aras Şimşek , @Murat Durmaz

saygi ve selamlar.
yunus o topa nasıl yetişsin yaw

yani durduğu yer sıkıntılı dense tamam da oraya koşup yetişecek topçu yok dünyada
Yetişmesinden ziyade geç hareketleniyor zaten. Sakatlığından ötürü çok hareketsiz oynuyor maalesef. Yoksa Usain Bolt değil tabii ve evet, rakip koşu yolunu iyi kapatmış ama yine de sakat olmasa böyle bir sekans yaşamazdık bana göre.

Yetişmesinden ziyade geç hareketleniyor zaten. Sakatlığından ötürü çok hareketsiz oynuyor maalesef. Yoksa Usain Bolt değil tabii ve evet, rakip koşu yolunu iyi kapatmış ama yine de sakat olmasa böyle bir sekans yaşamazdık bana göre.
sakatlik etkisi bariz mevcut bencede. ki, bu mac 11 cikmasina bu baglamda cekimserdim.

diger yandan , ilk ciktigi sezona nazaran yine de kendini bu yonden bayagi gelistirdi(defans ve rakibe basma vb) .
ads montella ve ada futbolu bu baglamda kirilma ani oldu yunus'un oyununun cift yonlu denkleme evrilmesine dair .

elbette daha da uzerine eklemeli .

saygi ve selamlar .

Barış alper ligde oynayabilecek mi net bilen biri yok mu kuralları

3 maç alırsa 4 maç alırsa yansıma gibi bir durum var mı

Şöyle bir şey var mış

Türkiye Kupası'nda kırmızı kart gören bir futbolcu, cezasını yalnızca Türkiye Kupası'nda çeker. Yani lig maçlarında oynamasına engel olmaz. Ancak kural dışı hareketi nedeniyle PFDK (Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu) tarafından ek bir ceza verilirse, bu ceza tüm resmi müsabakalara yayılabilir

Lemina'ys vermediği sarı kart ve Sanchez'in faulü dışında bizim lehimize bir pozisyon olmadı bence maçta. Penaltı pozisyonları da doğru diye düşünüyorum.
İlk dakikalarda genelde vermiyorlar bunlara artık,kart sayısı çok olmasın hesabı

Bir gün şeytanın bacağını kırıp bu itlerin elinde kalan son kaleleri 6-0'ı da alacağız.

Son 15 senede minimum 5-6 maçta tarihi fark atacak maçlarımız oldu, en fazla 3 farka ulaşabildik. Ama gün gelecek bunlara bir maçta patlayacağız ve 6-0'ı da ellerinden alacağız.

Sabır.
Bugün Salah gibi birisi olsaydı ilk yarı sonucu 5 - 0 olurdu.
Asıl fırsatı Zaniolo'nun 2 gol attığı maçta kaçırdık.

Ben yaptım

Ekli dosyalar

• file_00000000486851fa8e7e0e6ae377abe4_conversation_id=67edbc67-e308-800f-b1eb-e90dd92fa765&me...webp
    file_00000000486851fa8e7e0e6ae377abe4_conversation_id=67edbc67-e308-800f-b1eb-e90dd92fa765&me...webp
    340,5 KB · Görüntüleme: 15
Geri
Üst Alt