⚽ ZTK 24/25 Çeyrek Final | Fenerbahçe 1-2 Galatasaray | MS | 2 Nisan | ATV

enfes galibiyetimizin zaferi - macin tekrari aspor da basladi . izlemeyen renkdaslar olduysa , bakabilir .

saygi ve selamlar .

ilk yarı oynadığımız oyun çok muazzamdı yaw.

yine hakemler yetişti adamlara ilk yarı sonunda o golü yemesek ikinci yarı çok başka olurdu.

ligdeki kadıköy maçı gibi oldu. orda da olmayan penaltı uydurdular.

şu görüntü doğru mu abi, doğruysa büyük rezillik.

Bu goruntuyle kaldiysa Mert Hakan'a it bile olsa kirmizi verir miyim bilmem. Tabii bunun disinda bir sey yaptiysa bilemem. Ama Baris'in sakinligini korumasi lazim. Ilk defa kufur yemiyor herhalde. Tabii orada mal mal bakan 4. hakemin de sucu buyuk.
Bence annnesine falan küfür etti orada fenerin tüm yerli oyuncuları barışı sakinleştirmeye koşmuşlar çünkü.

Yetişmesinden ziyade geç hareketleniyor zaten. Sakatlığından ötürü çok hareketsiz oynuyor maalesef. Yoksa Usain Bolt değil tabii ve evet, rakip koşu yolunu iyi kapatmış ama yine de sakat olmasa böyle bir sekans yaşamazdık bana göre.
osimhen topuk pası vermemıs

sol ayagıyla önüne almak istemiş

konu kilit

ilk yarı oynadığımız oyun çok muazzamdı yaw.

yine hakemler yetişti adamlara ilk yarı sonunda o golü yemesek ikinci yarı çok başka olurdu.

ligdeki kadıköy maçı gibi oldu. orda da olmayan penaltı uydurdular.

şu görüntü doğru mu abi, doğruysa büyük rezillik.

sevgili melih , bir pozisyon daha vardi , eminim hatirlarsin ;

burada , sara topa vurmadan evvel - fred'in arkadan mudehalesi var - .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli

saygi ve selamlar .

Paylaşıldı mı bilmiyorum ama uzun zamandır böyle güzel bir şey görmedim
bddb4f741e31e223792ac364460170fa.jpg

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 maçta bize karşı rezil rüsva olup yenildiler 1 hafta sonra samsun başkanı na utanmadan bunları niye yenmiyorsun yensene diye aglayacaklar..Adam da "Siz kendiniz yenin önce."diyecek yine

Koydugumuz zaman bunun aglamasina izlemek cok keyifli oluyor

İlk yarıdaki oyunun iyi olması kadar ikinci yarının başındaki baskıyı kırıp oyunu ele almamız da iyiydi. Zaten pozisyonlar da kendiliğinden geldi.

Geri
Üst Alt