⚽ ZTK 24/25 Çeyrek Final | Fenerbahçe 1-2 Galatasaray | MS | 2 Nisan | ATV

3 ü atamadığımız için baya üzüldüm ama maçın kopmasından ziyade en az 3 atmayı geleneksel hale getiremediğimiz için. Bana bu şımarıklığı yaşatan futbolcularımızı tebrik ediyorum
şımarıklık değil hakedilmiş skor olacaktı. en az 3 4 farkla bitmeliydi dünkü maç özellikle ilk yarı.

Maç saati tv başında olanların %52 si derbiyi izlemiş

IMG_7875.webp

Şu fbnin bu kez gerçekten favori oldugu Kadıköy deplasmanını aldık ya. Bu iş bitti psikolojik üstünlükten falan kimse bahsedemez. Çok sevindim ya rezil bir gece beklerken 2. Bayram geldi resmen.

Şu fbnin bu kez gerçekten favori oldugu Kadıköy deplasmanını aldık ya. Bu iş bitti psikolojik üstünlükten falan kimse bahsedemez. Çok sevindim ya rezil bir gece beklerken 2. Bayram geldi resmen.
kişisel algılamayın, sözüm size değil ama,

futboldan zerre kadar anlamayanlar için favori "fb" idi.

zira insanlar gs'ın kötü oyunu sebebiyle bu öngörüde bulundular.

tamam gs kötü bir 2 ay geçirdi ama fb ne oynuyor ki de favori oluyor?

bilakis, gs için ligdeki belki de en uygun rakiplerden biri fb'dir.

ironiktir ki, gs'a karşı en ters gelebilecek takım da, bjk'dir. diğer ters gelebilecek takımlar da samsun, rize ve antep'tir. (çok şükür rize, antep ve bjk'yi bitirdik. bir tek samsun kaldı.

fb ile aynı sezonda 40 maç yapsak, 32sini falan biz alırız herhalde.

Zeytinli nerde yav? Keske aramizda olsaydi da bitik taliscasini yorumlasaydi biraz

Dün maçın başlamasıyla tam kondisyonumuzla sahaya çok iyi yayıldık. Dönen top, seken top, pas arası sanki biz 15 kişi falan oynuyorduk sahada.

Geri
Üst Alt