- 4 Ağustos 2009
- 90.961
- 72.324
- 5.358
Leminayi gedsonun karşısına koymayan hocamıza selam ediyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BJK'ı ve rakipleri Barcelona gibi gösteren kendisine sorman lazım onu. Sırasıyla 10 kişi kalmış Antep'i ve Konya'ya yenemeyen BJK'a 1 hafta sonra nasıl yenilmiş, anlatır mesela belki.gs tarihinin en kötü hocası hakkında yorum yapmayı zul gördüm
ki konu hoca değil öyle yeniliriz böyle yeniliriz denmesi karşımızda barcelona varmış gibi :d
o maç özelinde öven mi var ki anlamadım bjk ne alakaBJK'ı ve rakipleri Barcelona gibi gösteren kendisine sorman lazım onu. Sırasıyla 10 kişi kalmış Antep'i ve Konya'ya yenemeyen BJK'a 1 hafta sonra nasıl yenilmiş, anlatır mesela belki.
Bir olay olduktan sonra şu alıntıları yapan tiplere acıyorum yav. İlk kupa maçında Talisca'ya çöp demiştim, iki dakika sonra gol attı diye alıntılamıştı biri senin gibi. Şimdi saçmaladığını anlamıştır.
Geçen hafta herşey kötüydü, bu maçta düzeldi. Körü körüne mü övelim takımı? Şimdi gidip ben de senin Avrupa'da yaşadığımız hezimetler öncesi mesajlarını mı arayayım? O kadar işsiz değilim neyse ki.
Köpek diye boşa denilmiyor.Saliselik dikkat et yunus bir anda depar atınca hemen hafif çekiliyor korkup ardından yunus onu geçince yine erkeklik yapmaya çalışıyoryemin ederim çok komik adam ben çok eğleniyorum bu yiğidi izlerken
![]()