⚽ ZTK 24/25 Çeyrek Final | Fenerbahçe 1-2 Galatasaray | MS | 2 Nisan | ATV

gs tarihinin en kötü hocası hakkında yorum yapmayı zul gördüm

ki konu hoca değil öyle yeniliriz böyle yeniliriz denmesi karşımızda barcelona varmış gibi :d
BJK'ı ve rakipleri Barcelona gibi gösteren kendisine sorman lazım onu. Sırasıyla 10 kişi kalmış Antep'i ve Konya'ya yenemeyen BJK'a 1 hafta sonra nasıl yenilmiş, anlatır mesela belki.

BJK'ı ve rakipleri Barcelona gibi gösteren kendisine sorman lazım onu. Sırasıyla 10 kişi kalmış Antep'i ve Konya'ya yenemeyen BJK'a 1 hafta sonra nasıl yenilmiş, anlatır mesela belki.
o maç özelinde öven mi var ki anlamadım bjk ne alaka

baya bi süredir de sıçıyor eleştiriyoruz, dün de eleştirdim hatta

biraz dozu ayarlamak lazım fb öyle sokar böyle sokar antrenman maçı olur, gs tarihinin en kötü hocası seviyesinde sivri yorumlar yapacaksanız dalga geçilince ağlamayacaksınız

derbilerde orta saha üstünlüğünün maç boyu oyun üstünlüğü anlamına geldiğini neden bazen t.direktörler unutuyor/önemsemiyor hiç anlamam.

bakıldığında jk orta sahası en dikkate alınacak oyuncu grubuna sahip fakat sen gidip lemina'yı o maçta kullanmadın morata ile çıktın ve Ole bile daha yeni olmasına rağmen bu kozu arttırıp 5'li denilebilecek düzenle çıkıp oyunu ele aldı.

rafa-gedson-mario(ox, muçi)
torreira-sara-lemina
fred-amrabat-şimanski

bakıldığında en iyi biziz ama lemina'yı çıkardığın an jk her türlü önde

fb ise derbilerde yetersizliğini belli ediyor domine edecek bir 3'lü değil. dün lemina olmasa fred o üstünlüğü aldıracaktı takımına misal.

*sadece derbiler özelinde bu arada bu görüşüm, evinde zayıf anadolu takımına karşı morata-osimhen ile çıkarsın onu anlarım.

Bir olay olduktan sonra şu alıntıları yapan tiplere acıyorum yav. İlk kupa maçında Talisca'ya çöp demiştim, iki dakika sonra gol attı diye alıntılamıştı biri senin gibi. Şimdi saçmaladığını anlamıştır.

Geçen hafta herşey kötüydü, bu maçta düzeldi. Körü körüne mü övelim takımı? Şimdi gidip ben de senin Avrupa'da yaşadığımız hezimetler öncesi mesajlarını mı arayayım? O kadar işsiz değilim neyse ki.

Bir olay olduktan sonra şu alıntıları yapan tiplere acıyorum yav. İlk kupa maçında Talisca'ya çöp demiştim, iki dakika sonra gol attı diye alıntılamıştı biri senin gibi. Şimdi saçmaladığını anlamıştır.

Geçen hafta herşey kötüydü, bu maçta düzeldi. Körü körüne mü övelim takımı? Şimdi gidip ben de senin Avrupa'da yaşadığımız hezimetler öncesi mesajlarını mı arayayım? O kadar işsiz değilim neyse ki.

Yalnız hükümet şunu farketti. Bjk bizi yenince ülke gündemi %7-9 civarinda anca değişmisti ama dünki fener galibiyetimizde ülke gündemi tam %83 oraninda degisim gösterdi..

simdi siz diyebilirsiniz ki belki Galatasaray galibiyeti degilde, fenerbahçe mağlubiyeti ülke gündemini değişmistir. O da olur hay hayyy..

Bu MHY nin gördüklerimiz, milletin çektikleri ekrana yansıyanlar.

Ben futbolcu olsam bunu dışarıda bir mekandayken bulur kilere kitlerdim.

Geri
Üst Alt