⚽ ZTK 24/25 Çeyrek Final | Fenerbahçe 1-2 Galatasaray | MS | 2 Nisan | ATV

bu okan denilen adam kurtulacağının garantisi varsa fbnin yenmesi çok koymaz, yoksa bu okan ligi de verecek.
Bu sene kalan bütün maçlar kaybedilse dahi OB ile biter sezon. Şuan hoca değişikliği de bi katkı sağlamaz bence.

Seneye şampiyon olsak bile OB ile yollar ayrılmalıdır ama şampiyon olursak devam edilir maalesef

Bomboş bir maç.

Yensen ne olur, yenilsen ne olur?

Çevrenizdeki 2-3 tane uyuz Fenerliyi kızdırmak ya da ters bir sonuçta onlar tarafından kızdırılmak ihtimalinden başka bir boka yaramayan bir maç.

Sakatlık veya ceza olup da lige yansımasın yeter.

Şampiyonluk ise her şeyden önemli. Ucunda 30 m euro var.

Valla bu maç beni hiç heyecanlandırmıyor. Niye anlayamıyorum 🤷‍♂️.

Bomboş bir maç.

Çevrenizdeki 2-3 tane uyuz Fenerliyi kızdırmaktan, ya da ters bir sonuçta onlar tarafından kızdırılmaktan başka bir boka yaramayan bir maç.

Şampiyonluk her şeyden önemli. Ucunda 30 m euro var.
o gelecek olan 30 m bir hükmü yok. bu ekip kalirsa yeni cuestalar falan gelir o para pic olur

Fener orta gol oynasa pes 05 gibi 2 tane atar zaten.

Okan’la çıkılan hiçbir maçtan ümidim yok tamamen doğaçlama ve bireysel oyuncu performansına bağılıyız, bjk maçında bir tane dahi iyi oynayan oyuncu yoktu malesef ondan kaybettik, bu maç bir kaç oyuncu iyi oynarsa herşey olabilir çünkü rakipte de aman aman bir oyun yok kim daha kötüyse o elenecek

4 4 2 olmuyor da Mertens de eski Mertens değil

Muslera
Kaan Sanchez Abdülkerim Eren
Toreira Lemina
Yunus Mertens Barış
Osimhen

Yönetim şey der.

Ligde lideriz hocamızın yanındayız.
Bizde 15 tane var.
Hakem.
Tarih.

Okan bu maça da 442 çıkarsa 2-1'le kurtulamayız bu sefer. Skor ağır olur. İlla çift forvet çıkacaksa arkayı 3lemesi lazım ona da hiç gerek yok. Lemina'lı 4231'den devam etmeliyiz

Bomboş bir maç.

Çevrenizdeki 2-3 tane uyuz Fenerliyi kızdırmak ya da ters bir sonuçta onlar tarafından kızdırılmak ihtimalinden başka bir boka yaramayan bir maç.

Şampiyonluk ise her şeyden önemli. Ucunda 30 m euro var.

Evet yeni Cuesta, Frankowski leri ve kulüplerini zengin edebileceğimiz bir 30 milyon Euro

Geri
Üst Alt