Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.864
- 66.898
- 5.003
Gs de yedek topçu olsaydım o şerefsizi tekme tokat döverdim ibret olsun diye. Verilecek ceza şereftir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ah keske olmasaydi. Cok buruk durumdayimBarış kk görmese harika bir senaryo gerçekleşmiş olacaktı.
Gecen sezon yenmisiz.okan hocanın en iyi işi kadıköy deplasmanları herhalde, bjk depleri de bi çözebilseydi eski kadıköy orası oldu acayip
Reha kapsal mi ne boksa kuduruyor a sporda. Nasil böyle olabilir morinyo nasil kaybeder falan filan diye
Daş gibi oynadık ilk yarı hakem iti ofsayttan gol vermese 2.yarı yaslanmazdır farka giderdik beni en çok sevindiren onların yaptığını onlara yaptık daha kenarında oyun içinde her anlamda kusursuzduk kudurttuk psikolojilerini bozdukNasil oyun oynadik realist olarak bu arada, skor bayram niteliginde bende ama lig icin umursadidigim kisim baska.
Istatistiklere bakiyorum pas sut falan , enteresan geldi bana baya
yendik ama iyi oynamadık, iyi oynadığımız tek bir bjk dep i yok, halbuki tam tersi kötü oynadığımız kadıköy dep i yok nerdeyseGecen sezon yenmisiz.
Ben olani soyledim.yendik ama iyi oynamadık, iyi oynadığımız tek bir bjk dep i yok, halbuki tam tersi kötü oynadığımız kadıköy dep i yok nerdeyse
Ne gibi rengoBarış kk görmese harika bir senaryo gerçekleşmiş olacaktı.