⚽ ZTK 24/25 Çeyrek Final | Fenerbahçe 1-2 Galatasaray | MS | 2 Nisan | ATV

Gs de yedek topçu olsaydım o şerefsizi tekme tokat döverdim ibret olsun diye. Verilecek ceza şereftir

Kalite ve atletizm kazandi, popülizm kaybetti. Transferleri tempo, fizik ve bireysel kaliteye göre yapmaya devam etmeliyiz. Hücum hattinda Osimhen ve Baris bunlari dagitti. Bir türlü eski temposunu kazanamayan Sara ve sakat Yunus diri olsa var ya bu mac tarihi farkla bitebilirdi. Fener'de Maximin oyuna girene kadar top sürebilen oyuncu yoktu. Hepsi agir ve temposuz oyuncu. Bunlari savunmakta zorlanmayiz hic bir zaman.

Nasil oyun oynadik realist olarak bu arada, skor bayram niteliginde bende ama lig icin umursadidigim kisim baska.

Istatistiklere bakiyorum pas sut falan , enteresan geldi bana baya
Daş gibi oynadık ilk yarı hakem iti ofsayttan gol vermese 2.yarı yaslanmazdır farka giderdik beni en çok sevindiren onların yaptığını onlara yaptık daha kenarında oyun içinde her anlamda kusursuzduk kudurttuk psikolojilerini bozduk

1743625350740.webp

emre kaplan gururlu bakışş bide el sıkıştı kaan ayhanla aslanım benim

1743625320841.webp

Yendik iyi hoş ama Okan hala yeterli hoca değil bu 1

Frankowski yerine barışı bek yapıp sallai alsa daha sonra da kaan mertens değişikliği yapsaydı 3 - 4 giderdi bu maç bu 2

Bu oyun planıyla kalan maçlar zor geçecek Fener takılmazsa şampiyonluk bu oyunla gider bu da 3.

Lemina'ys vermediği sarı kart ve Sanchez'in faulü dışında bizim lehimize bir pozisyon olmadı bence maçta. Penaltı pozisyonları da doğru diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt