⚽ ZTK 24/25 Çeyrek Final | Fenerbahçe 1-2 Galatasaray | MS | 2 Nisan | ATV

Muslera
Kaan Sanchez Abdülkerim Eren
Torreira Lemina
Barış G.Sara Yunus
Osimhen

Bu kadro ile çıkıp maçı kilitlemek lazım diye düşünüyorum. Uzatmaya gitmesi bizim işimize gelir Fener'in aklında Trabzonspor maçı da olacak biz daha uzun vadeli planlayabiliriz bu maçı. Sağ bekte Frankowski de oynayabilir ama Kaan derbilerde daha güven veren bir görüntü çizdi bence oynaması lazım.
Anlıyoruz futbolu biraz, Bu kadro ile iyi iş yapacağımızdan emindim böyle maçların kadrolarında derbi atmosferini gözetmek gerekir. Derbiler bu tarz isimlerle kazanılır yerli kadrosu çok iyiydi bu maçta. Beşiktaş maçına şu 11 çıksa eminim yenilmezdik çünkü Morata-Osimhen ikilisi fazla yumuşak kaldı, Frankowski de sağ bekte çok aksadı o maçtaki en temel iki problem buydu zaten. Bu galibiyet güzel oldu takımın özgüveni yükselir ve ligdeki kalan maçlar içinde olumlu yansıyacaktır. Takım bu maçtaki isteği kalan maçlara yansıtırsa 2 kupayı da alabiliriz diye düşünüyorum.

Puromu yaktım ifb ağlamasını izliyorum.

Ohh

Ekli dosyalar

• 20250403_005118.webp
    20250403_005118.webp
    152,2 KB · Görüntüleme: 16
Hulusi ne kuduruyodur şimdi ha, uyku uyuyamaz bu gece hahahahha. İt.

Rezil maç yayını oldu top oyuna giriyor hala tekrar gösteriyorlar filan önemli pozisyonları hiç göstermiyorlar. Olay oluyor yayın yok. Anca şikecilerin şaibeli golünde anırmayı iyi yaptılar

Yine tek farkla bitti anasını satayım
Bir gün şeytanın bacağını kırıp bu itlerin elinde kalan son kaleleri 6-0'ı da alacağız.

Son 15 senede minimum 5-6 maçta tarihi fark atacak maçlarımız oldu, en fazla 3 farka ulaşabildik. Ama gün gelecek bunlara bir maçta patlayacağız ve 6-0'ı da ellerinden alacağız.

Sabır.

Geri
Üst Alt