Erkan Erdoğan
10 Numara!
- 19 Mayıs 2010
- 15.305
- 20.718
- 2.973
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yine tek farkla bitti anasını satayımKaç aydır şöyle adam gibi bir mücadele, eli yüzü düzgün bol pozisyonlu bir oyun bekliyorduk. Hele şükür ya.
Şu oyunun ardından yenemeseydik de çok üzülmezdim.
Brawoo2'yi bulursak kazanırız.

2'yi bulursak kazanırız.
Anlıyoruz futbolu biraz, Bu kadro ile iyi iş yapacağımızdan emindim böyle maçların kadrolarında derbi atmosferini gözetmek gerekir. Derbiler bu tarz isimlerle kazanılır yerli kadrosu çok iyiydi bu maçta. Beşiktaş maçına şu 11 çıksa eminim yenilmezdik çünkü Morata-Osimhen ikilisi fazla yumuşak kaldı, Frankowski de sağ bekte çok aksadı o maçtaki en temel iki problem buydu zaten. Bu galibiyet güzel oldu takımın özgüveni yükselir ve ligdeki kalan maçlar içinde olumlu yansıyacaktır. Takım bu maçtaki isteği kalan maçlara yansıtırsa 2 kupayı da alabiliriz diye düşünüyorum.Muslera
Kaan Sanchez Abdülkerim Eren
Torreira Lemina
Barış G.Sara Yunus
Osimhen
Bu kadro ile çıkıp maçı kilitlemek lazım diye düşünüyorum. Uzatmaya gitmesi bizim işimize gelir Fener'in aklında Trabzonspor maçı da olacak biz daha uzun vadeli planlayabiliriz bu maçı. Sağ bekte Frankowski de oynayabilir ama Kaan derbilerde daha güven veren bir görüntü çizdi bence oynaması lazım.
Bir gün şeytanın bacağını kırıp bu itlerin elinde kalan son kaleleri 6-0'ı da alacağız.Yine tek farkla bitti anasını satayım
gol yemeyeceğiz demiştim maç öncesi ofsayttan yedik tutturmuş sayılırmıyım rdaşımİlk sayfalar bomba yaw![]()