GSCimbom
⚽ ZTK 24/25 Final | Trabzonspor 0-3 Galatasaray | MS | 14 Mayıs | ATV | ŞAMPİYON GALATASARAY!
Alper Altun

⚽ ZTK 24/25 Final | Trabzonspor 0-3 Galatasaray | MS | 14 Mayıs | ATV | ŞAMPİYON GALATASARAY! Sayfa 66

Alper Altun ·

Cevap
2,7K
Okunma
99K
Sayfa
66/133
Ya hakem rezalette beyler maçın kaderini değiştirecek bir şey yok şu oyun harbi kabul edilemez noldu yani Ts neyi iyi yapıyor da böyle oynuyoruz oyunun ne ilerisinde ne gerisinde iyiler ve adamları zorlayamiyoruz sağ kanattan çiftlik gibi alan buluyorlar neyin karşılığında belli değil
Renktas kirmizi kart yokmu sence?

Şu şerefsiz ligde namussuzlar her maç algı yapıyor her maç hakemlere karşı top oynuyoruz.Yemin ederim nefret ettim şu ülkedende insanındanda..
Banza denen şerefsiz tekme tokat top oynuyor.Nvakamenin çoğu hareketi faul.sallaide arkadaş dur karşısında ağır adam neden çok yakın savunma yapıyorsun.

Takıma gelirsek gole rağmen barış sara yunus en büyük sorunumuz.
Gene anlamsız şekilde çok önde basıyoruz.
Önde hızlı oyuncuların var orta sahayi tut kaptigin topla hızlı çık. Bırak adamlar gelsin ustune

Nasil yapmiyor ya el insaf kac tane pozisyona girdi adam asist yapti
Geri geldi wakeme savunmasina yardim etti ne yapacak baska bilmiyorum ki
Birde cocuk sakat sakat oynuyor
Top almiyor
Tasimiyor

Tum hucumlar nerdeyse bay ve Erene tasinan toplar.

Sakatsa neden oynuyor kac mactir ? Gereksiz zorlaniyor o zaman

bence şampiyonlar liginde yine bize önde basan her takım bizi elek edecek.son haftalardaki torreira+leminalı orta saha bizi ligde kandırmış olabilir mi diye düşünüyorum acaba?

Haciosmanoğlu’nun istemeye istemeye vereceği kupa haricinde benim için hiç bir şey ifade etmeyen bir maç ve kupa.O düdük var diyr hakem rahat maç yönetemiyor emin olun.

Geri
Üst Alt