⚽ ZTK 24/25 Final | Trabzonspor 0-3 Galatasaray | MS | 14 Mayıs | ATV | ŞAMPİYON GALATASARAY!

Galibiyetimizin önünde bir engel göremiyorum tek şansları erken eksik kalmamız vs olabilir

Bu tip maclarda daha cok ihtiyaci olan her zaman favoridir
Trabzonun maca daha cok ihtiyaci var
Kupaya daha cok ihtiyaci var sonuna kadar savaşacaklar
Bizim ne kadar istedigimiz macin kaderini belirleyecek

Kupayı kazandığımız takdirde tff başkanı taraftarımız tarafından büyük tepki görecektir heralde trabzonun kupayı alacağına kendini inandırmış

En az şampiyonluk kadar önemli bir maç.

Tıpkı 5 attığımız maçta 1 golün tadımızı kaçırması gibi.

Konsantrasyon...

Fatih Tekke: "Son 50 yılın en iyi kadrolarından bir tanesine karşı oynayacağız."

Bu arada bu macta Günay oynar herhalde? Simdiye kadar kupa maclarinda hep o oynadi.

Basın toplantısı güzel geçti ama antepli Basın mensupları batırdı sacma sapan sorular

Cok zor maç uzayabilir bile
Trabzonun daha istekli arzulu oynayacagini düşününce bizimkilerinde
Akli hafta sonunda olacagi icin
Trabzonun zorda olsa kupayi alacagini düşünüyorum

Cok zor maç uzayabilir bile
Trabzonun daha istekli arzulu oynayacagini düşününce bizimkilerinde
Akli hafta sonunda olacagi icin
Trabzonun zorda olsa kupayi alacagini düşünüyorum
Abi futbolcularda lig bitti gözüyle bakıyordur, tek odak noktaları kupa olmaz mı?

Abi futbolcularda lig bitti gözüyle bakıyordur, tek odak noktaları kupa olmaz mı?
Besiktas super kupa maci oncesi gibi bir hava var maci onemseyeni gormedim
Genelde daha cok isteyen takim bu maclari kazanir o gun besiktas cok istemisti
Bizimkilerde o havayi enerjiyi pek goremiyorum umarim yanilirim
Okan bu tip maclara oyunculari konsantre edemiyor
Trabzon cephesinden de sinsi bir aciklama gelmedi
Ölü taklidi yapip bizi ovuyorlar en tehlikeli olay mac icinde tansiyon yukselirse avantajimiza olur

Biz de coşku, heyecan ve bütün bir yılın emeğinin alınacağı 4 gün var. Onlarda ise tedirginlik, korku ve umutsuzluk hakim. Futbolun momentumu itibariyle ligde önde olan takım kupa finalinde ise o kupayı alır. Ligde şampiyon olup kupadada finale kalıp kaybeden takım hatırlamıyorum.
Kupalara layıksın sen şanlı Galatasaray!

şampiyonluk yarınlara kaldı

Geri
Üst Alt