⚽ ZTK 24/25 Final | Trabzonspor 0-3 Galatasaray | MS | 14 Mayıs | ATV | ŞAMPİYON GALATASARAY!

yine trabzonun baskısını görünce manasız uzun top spamlayıp duracağız. Bu köhne futbolu oynatan kişi de xhaka falan istiyormuş bir de sanki derinden oyun kurduracağı var paşamın

Maça hazırım formamı giydim. Maç saatini bekliyorum. Forumdan maça gelen var mı?

Benim isteğim çok net gol yemeden eze eze üç beş atarak kazanıp kupayı almak.
Egosu tavan yapmış kendini fasulye gibi nimetten sanan Kompleksli Fatih tekkeye haddini bildirmek lazım.Hakemin bunları kollanmasına rağmen alırsak kupayı dahada güzel olur.

Maç önü hakem hakkında yaptıkları şu ülkenin ne durumda olduğunu gösteriyor.Ulan adam bizim dört maçımızı yönetmiş ikisi ligde iki beraberlik almışız.Ligde beş beraberlik var ikisi bunun yönettiği maçlarda utanmazlar.
Ligde neredeyse küme düşecekler hala hakem diyor utanmazlar.Bjk bir bunlar iki..Kimsiniz olum siz.Uğurcanıda sokun bir tarafınıza.Had bilmiyorlar abi had.Çaplarını bilmiyorlar.
Uğurcanın bu korkusu olmasa başka anadolu takımında oynasa şimdiye kadar yüz kere gelmişti istanbul takımlarına.

yine trabzonun baskısını görünce manasız uzun top spamlayıp duracağız. Bu köhne futbolu oynatan kişi de xhaka falan istiyormuş bir de sanki derinden oyun kurduracağı var paşamın
Bu kadar düz okumak doğru mu bilmiyorum Tudor abi,şişirilen topları kapamayan bir rakibi duman ediyor bu taktikle çünkü savunma yerleşimi dengesiz yakalandığı için.Mevzu,rakip savunmaya yerleştiğinde veya şişirilen topları alamadığında buna bir çözüm üretememesi sanki

zaman geçmiyor

Bu kadar düz okumak doğru mu bilmiyorum Tudor abi,şişirilen topları kapamayan bir rakibi duman ediyor bu taktikle çünkü savunma yerleşimi dengesiz yakalandığı için.Mevzu,rakip savunmaya yerleştiğinde veya şişirilen topları alamadığında buna bir çözüm üretememesi sanki

ben maçta olacağını düşündüğüm şeyi tahmin olarak yazdım, kendisinden çözüm mözüm beklediğim yok zaten farmers lig dışındaki müsabakalarda olacaklar belli

Normal sure 2-2 3-3 falan.
20230203_114734.webp

Lazyonun as oyuncuları memeli abaza harici daha ağır oyuncular memeli abazada fenerli hırsıyla oynuyor

Geri
Üst Alt