Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.483
- 25.788
- 2.598
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beklenilenin aksine TS tarafının çok saldırgan, agresif, gerektiğinde maçı çirkinleştireceklerini düşünüyorum. Hiç öyle fair play falan oynamayacaklar. Tekke'nin de sahada 'duygu' göreceksiniz dediği tam olarak böyle bir şey.
Tansiyonu yüksek, gergin bir maç olur. En az iki kırmızı çıkar bu maçta.
Olay çıkaranlar Fener sempatizanı olan Trabzonlu tayfasındandır muhtemelen.Küçük bir olay olmuş şehir merkezinde ama genel anlamda sıkıntı falan yok. En az 50 Trabzon taraftarı ile sohbet ettim. Bende bizim forma onlarda TS forması. Bir kaç müptezel olay çıkarmıştır
Sanmıyorum Londra'dan kalkıp da gelmez o.Yemeksepeti eski sahibi kilolu abi maçta mı acaba
Bizim taraftar kadar midesi genis taraftar grubu yok bu ülkede adam sene boyunca yapmadığı kalmadı gitmişler foto çekilmişler.
Sanmıyorum Londra'dan kalkıp da gelmez o.
Bizim taraftar kadar midesi genis taraftar grubu yok bu ülkede adam sene boyunca yapmadığı kalmadı gitmişler foto çekilmişler.
Buzları eritmesi lazım bi şekilde yoksa şampiyonluk kupasını vermek için Rams Park'a giremez, rezil olur.Hacı Osman piar yapıyor. Bunlar Gsli bile değildir forma vermislerdir. Bakan n benle kimsenin sorunu yok demeye getiriyor
Adamın kariyeri NBA maçları anlatarak parladı Kanal D'de. Futbol anlatmayı hiç beceremiyor.Ender Bilgin nasıl maç spikeri olmuş, insan hayret ediyor.