⚽ ZTK 24/25 Final | Trabzonspor 0-3 Galatasaray | MS | 14 Mayıs | ATV | ŞAMPİYON GALATASARAY!

Beklenilenin aksine TS tarafının çok saldırgan, agresif, gerektiğinde maçı çirkinleştireceklerini düşünüyorum. Hiç öyle fair play falan oynamayacaklar. Tekke'nin de sahada 'duygu' göreceksiniz dediği tam olarak böyle bir şey.

Tansiyonu yüksek, gergin bir maç olur. En az iki kırmızı çıkar bu maçta.

Beklenilenin aksine TS tarafının çok saldırgan, agresif, gerektiğinde maçı çirkinleştireceklerini düşünüyorum. Hiç öyle fair play falan oynamayacaklar. Tekke'nin de sahada 'duygu' göreceksiniz dediği tam olarak böyle bir şey.

Tansiyonu yüksek, gergin bir maç olur. En az iki kırmızı çıkar bu maçta.

legenzonun kadrosu ne dusunuyon

Okay, Mendy ve Ozan şu 3 isimle oynayan orta sahaya maç vermek ne bileyim gerçekten biraz zor sanki ya he

Küçük bir olay olmuş şehir merkezinde ama genel anlamda sıkıntı falan yok. En az 50 Trabzon taraftarı ile sohbet ettim. Bende bizim forma onlarda TS forması. Bir kaç müptezel olay çıkarmıştır
Olay çıkaranlar Fener sempatizanı olan Trabzonlu tayfasındandır muhtemelen.

Maçın başında umarım erken bir golle öne geçer sonrasında rahat bir maç oynarız

Yemeksepeti eski sahibi kilolu abi maçta mı acaba

Bizim taraftar kadar midesi genis taraftar grubu yok bu ülkede adam sene boyunca yapmadığı kalmadı gitmişler foto çekilmişler.

Hacı Osman piar yapıyor. Bunlar Gsli bile değildir forma vermislerdir. Bakin benle kimsenin sorunu yok demeye getiriyor

Lig maçında Fatih Tekke yapacağı en iyi taktiği yaptı, oynatabileceği maksimum oyunu oynadı

Biz bugün rakibin taktiğine daha hazırlıklı ve maça daha motive çıkacağız ve saha avantajları da olmayacak

İnşallah bugün sezonun ilk kupasını alıp gideceğiz

Geri
Üst Alt