⚽ ZTK 24/25 Final | Trabzonspor 0-3 Galatasaray | MS | 14 Mayıs | ATV | ŞAMPİYON GALATASARAY!

Sabah işe giderken Galatasaray formamı yanima almistim. Planladigim gibi mesai sonrasi formami giydim eve doğru yola koyuldum. Yolda herifin biri bana bakip "
pogledajte boje. snežno crven" gibisinden seyler soyledi.
O Konusurken sesli ceviri actim. Herif sirpmis formamizin renkleriyle alay ediyordu.
ilk yumrugu benim atmamla bu yere uzandi. Bende korktum ustume kalir diye kosarak uzaklastim.

CIddidir bu arada konu dışıda değil. Ben takimim adina mucadele etttim laf söyletmedim. Herif sirp eski keskin nisanci bir askermis ajanda olabilir.

Bu kupa maclari neden bu kadar gec oynaniyor acaba? ATV'nin programina gore mac yapiyoruz ulu manitu.
3 saat Esra Erol varmis haber bultenine kadar. Aslinda mac aksamlari atv ana haber olmasa da olur, zaten ucup kaciyoruz, ucaklar arabalar, digerleri terorist, bizimkisi devlet akli vs.

1747235406309.webp

Bizim taraftar kadar midesi genis taraftar grubu yok bu ülkede adam sene boyunca yapmadığı kalmadı gitmişler foto çekilmişler.

Sonra diyorlar ki Galatasaray taraftarı diğerlerinden farklı. Ancak gerçekte aramızda hiçbir fark yok; aynı apartmanda yaşıyoruz, aynı okulda eğitim alıyoruz ve aynı iş yerinde çalışıyoruz. Tek farklılık, sabah akşam eleştirsek de Galatasaray liselileri ve onların kültürü, bizi ayıran unsurdur.

Lazlar hamsi yiye yiye iyice gerizekalı olmuş

Sabah işe giderken Galatasaray formamı yanima almistim. Planladigim gibi mesai sonrasi formami giydim eve doğru yola koyuldum. Yolda herifin biri bana bakip "
pogledajte boje. snežno crven" gibisinden seyler soyledi.
O Konusurken sesli ceviri actim. Herif sirpmis formamizin renkleriyle alay ediyordu.
ilk yumrugu benim atmamla bu yere uzandi. Bende korktum ustume kalir diye kosarak uzaklastim.

CIddidir bu arada konu dışıda değil. Ben takimim adina mucadele etttim laf söyletmedim. Herif sirp eski keskin nisanci bir askermis ajanda olabilir.
2025 mi üstad?

İlk maçta yedekler kupa maçında 11 oynar mıyım acaba düşüncesiyle çok paralamıştı kendini, ona rağmen biraz canımız top oynamak isteyince hiçbir şey yapamamışlardı.
Ben ilk maçtan daha kolay bir maç olacağını düşünüyorum. As 11'leri yedekler kadar koşmaz. Bizim de konsantrasyonumuz daha iyi olacaktır.
Son olarak, Osimhen kesin gol atar.

Bu kupa maclari neden bu kadar gec oynaniyor acaba? ATV'nin programina gore mac yapiyoruz ulu manitu.
3 saat Esra Erol varmis haber bultenine kadar. Aslinda mac aksamlari atv ana haber olmasa da olur, zaten ucup kaciyoruz, ucaklar arabalar, digerleri terorist, bizimkisi devlet akli vs.

Ekli dosyayı görüntüle 285837
Maçtan sonra ATV'nin sevilen dizisi Kırgın Çiçekler bu arada Osimhen bir kafa ve gol!

İlk maçta yedekler kupa maçında 11 oynar mıyım acaba düşüncesiyle çok paralamıştı kendini, ona rağmen biraz canımız top oynamak isteyince hiçbir şey yapamamışlardı.
Ben ilk maçtan daha kolay bir maç olacağını düşünüyorum. As 11'leri yedekler kadar koşmaz. Bizim de konsantrasyonumuz daha iyi olacaktır.
Son olarak, Osimhen kesin gol atar.
Bende öyle düşünüyorum ki vakayeme okay zubkov saha teknik adamlar fakat daha ağır koşmayan adamlar
Biz yine uzun vururmuyuz tek soru işareti bu yerden pasla cikmaliyiz mutlaka

Bende öyle düşünüyorum ki vakayeme okay zubkov saha teknik adamlar fakat daha ağır koşmayan adamlar
Biz yine uzun vururmuyuz tek soru işareti bu yerden pasla cikmaliyiz mutlaka
Pasla çıkmayı yaptırabilecek teknik ekip olsa hem avrupa hem ligde 3-4 aydır düzgün futbol izlerdik.Yine uzun oynayıp osimhen barış topu indirsin diye izlicez.

Rakip bu maçı çok ciddiye alıyor, doğal olarak. Hatta alması gerekenden daha fazla. O yüzden bizim de onlar kadar ciddiye almamız lazım. Yoksa buradan hüsranla ayrılırız.

Bu kupayı kaybedersek okan buruk yine eleştirilecektir, doğal olarak

Okan Buruk’a ragmen kazanacagiz arkaaşlar.

Gerekirse taktigi de taraftar verir

Uzatmaya gitmeden işi bitiririz inşallah

Geri
Üst Alt