⚽ ZTK 24/25 Final | Trabzonspor 0-3 Galatasaray | MS | 14 Mayıs | ATV | ŞAMPİYON GALATASARAY!

Bu saldıran hamsiler kesin kripto şikecilerdir.

Tekke 3 orta saha ile cikip ligte oynadiginin aynisini oynucak sadece
Banza Zubkov Savic ve Nwakeme ilave edip Visca ve Sikani kesmis

Visca bizim macin en etkili adamiydi
Bu tip maclarda asla kesmem trabzon tarafi zubkovun iyi topcu oldugunu saniyor ama bence yaniliyor

Bizim icin avantaj savunma arkasina kacacak visca yok iki pozisyon buldular ikisinide visca bulmustu sallai tarafindan

1747239389512.webp

Valla kupa maci ya mac sonunda rakibin sevinmesini kupa kaldirmasini izlerler super kupadaki gibi yada adam gibi oynarlar kendileri kutlama yaparlar

Hersey oyunculardan oynucaz derlerse mac kolay gecer trabzonun oyuncu kalitesi baya düşük

Sabah işe giderken Galatasaray formamı yanima almistim. Planladigim gibi mesai sonrasi formami giydim eve doğru yola koyuldum. Yolda herifin biri bana bakip "
pogledajte boje. snežno crven" gibisinden seyler soyledi.
O Konusurken sesli ceviri actim. Herif sirpmis formamizin renkleriyle alay ediyordu.
ilk yumrugu benim atmamla bu yere uzandi. Bende korktum ustume kalir diye kosarak uzaklastim.

CIddidir bu arada konu dışıda değil. Ben takimim adina mucadele etttim laf söyletmedim. Herif sirp eski keskin nisanci bir askermis ajanda olabilir.
Üstad 3. Dünya savaşının başlama fitilini ateşlemis olabilirsin

''Trabzon bizim dostumuz'' Yüce İmparator Fatih Terim Hazretleri

Bizim 11 belli, önemli olan Trabzonun 11’i
Bakalım yine ilk yarıdaki defans yapıp bizim oyunu kilitlediği, sonra da epey pozisyona girdiği 11’le mi çıkacak yoksa 2. yarıdaki asları oynatıp bizim sürklase ettiğimiz 11’le mi başlayacak

İlk yarıdaki 11 çıkarsa umarım uzun top harici bir plan yapmıştır hoca

Yoksa o ataklardan birinde yesek maçın rengi değişebilirdi

sevgili @G. Can Özfiliz 'in - fatih terim 'e dair ikonik konusmasini ekledigi ^vidyo nun nazarim da en can alici kismi ; 055 ~ 1.05 arasi olan kismidir.

buyuk takimlar her maca ayni ciddiyetle cikar kismi . tespit olarak yillardir ayni bakista oldugum noktadir .

okan buruk donemi maclarimiz oncesi klasik vurgu'mu da yapayim - bizim takima dair teknik anlamda kritik kilit olmazsa olmaz kelimeler ;

dogru 11 , buna bagli dogru saha ici yayilim , ~ tek kutle olarak mac ici mac geneli kompakt ve dengeli oyun anlayisi .
ki, kanimca ; ilginc gelebilir , ^ lemina'li maclar da bu durum olumlu anlamda bariz dir . nedenlerini sezon sonu degerlendirmelerinde beraber irdeleriz.

bu nuanslarin bir arada oldugu her mac da - rasyonel baglamda galibiyete yonelik beklentim yuksek .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli

saygi ve selamlar .

Geri
Üst Alt