Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
O kadar derin düşünmeye gerek yok belki de Fenerlidir direktHakem tam bir mal, sırf büyük takımı kollamiyorum ayağına artistce sarı gosterip, Konya'nın 3 sarisini vermedi kopeoglusu
O kadar derin düşünmeye gerek yok belki de Fenerlidir direktHakem tam bir mal, sırf büyük takımı kollamiyorum ayağına artistce sarı gosterip, Konya'nın 3 sarisini vermedi kopeoglusu
Şahsımı şoke eden bir infoMevlana Afgan yav
Büyük takım baskısı başka birşey. O baskıyı görmemiş topçuları fazla almamak lazım aslındasallai ve frankyde özgüvensızlıkte var bence alamanyada bu sallai baya baya iyi şut atan herifti
Mükemmel olurdu önlerinede bir Kanada vurma tarzı bir Kanada keita rakiplerin içinde gezdirirdik kobrayıBoey-eren elmalı ideal bek ikilisi olurdu o zaman![]()
2 Sene önce galiba kalecileri falan cildiriyordu gol yiyince. Gol atinca hareket cekmisti tribunlereBu itler yine bir baska macta bizden puan alinca CL almis gibi hayvanca sevinmislerdi, kopek gibi saldiriyorlardi oyuncularimiza. Hangi sezondu hatirlamiyorum. Sampiyonluk yarisindaydik.
evet kesınlıkle cünkü franky cok iyi bilmesemde sallai almanyada filan bu kadar düz bir adam degildi bizde cok ürkeklerBüyük takım baskısı başka birşey. O baskıyı görmemiş topçuları fazla almamak lazım aslında
Futbol ülkesiyiz sözde ama yayıncı kuruluşlara bak anasını satayımmaç sonu pozisyonları mustafa çulcu yorumlayacakmış.
millet maç bitse de kanalı değiştirsem diye bekliyor, kim izler ula? .d