- 31 Ağustos 2021
- 69.200
- 49.566
- 3.258
Ztk yayinlamaya basladigi gunden beri oyle.atv bizim logoyu niye şeffaf kullanıyor?????????????
1 png aramislar bu cikmis, hala aynisi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ztk yayinlamaya basladigi gunden beri oyle.atv bizim logoyu niye şeffaf kullanıyor?????????????
Bu Frankowski mıdır nedir yeteneğini geçtim adam topu kontrol edemiyorevet kesınlıkle cünkü franky cok iyi bilmesemde sallai almanyada filan bu kadar düz bir adam degildi bizde cok ürkekler
morata haftasonu yedeklerde olursa osi mutlaka sarıyı temizlemeli
Kanatta da olmaz gibi hiç bize göre değil gibi ısınamadim bu herifeFranky bekte olmuyooor. Kanat rotasyonuna girmeli bu adam başka türlü verim alamayız bu heriften.
Jelert, sallai, fran, cuesta gs ilk 11 topçusu değil bence. 4 tane meybuz alacağımıza 1 tane magnum alabilirdik. Vasat adamları bulup çöpe para atıyoruzBu Frankowski mıdır nedir yeteneğini geçtim adam topu kontrol edemiyor
Top benden gitsin başıma iş almiyim diye oynuyor bunu direk kiralasinlar jelert kalsın bundan fersah fersah topcu
Rotasyona girmeli zaten as olmaz. En azından daha rahat olur kanatta herif yüreği ağzında oynuyor 90 dk yeni gelin gibi aman sıçmayım aman gol yedirmeyim. Zaten kötüydü tjk maçı daha da bozmuşKanatta da olmaz gibi hiç bize göre değil gibi ısınamadim bu herife
Sivas denen köy takımını Osimhen yok diye yenemeyeceksek kapatalım kulübü gidelim fener antepde puan kaybederse bencede sarıyı temizlemeliİnanılmaz yanlış düşünce bu hocam kusura bakma ama bu adam olmayınca gol atamayız durumuna giriyorum ben korkuyorum vala belkide 2 maçta fişi çekeceğiz bırakalımda oynasın
Kadroda yok?Hoca acil kendine gel ve artık Franki yerine Jelert'e şans ver.
pozisyon penaltı degildi hakem uydurduLan o herif olmasa fark 7 olacaktı
Formda icardi sahneye cikarsa?Osi gidince ne yapacağız biz ya?