⚽ ZTK 24/25 Yarı Final | Konyaspor 1-5 Galatasaray | MS | 22 Nisan | ATV

İşin sıkıntılı tarafı tek forvet kaldı elimizde osimhene bir bok olsa sıçtık bence 60-65 gibi oyundan alınmalı

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Jelert, sallai, fran, cuesta gs ilk 11 topçusu değil bence. 4 tane meybuz alacağımıza 1 tane magnum alabilirdik. Vasat adamları bulup çöpe para atıyoruz
Jelert daha genç fizik yapsa hız var yetenekte var adam geçiyordu tren gibi oyuncu yedekte bekler ama diğerlerini

Su anda Anadolu takımlarına teklif et hiçbiri talip olmaz çoğunu bedava versen almazlar o derece vasat altı oyuncular

Bak vasat bile demiyorum cuesta frankowski vasat altı Sallai hadi neyse vasat oyuncu

Jelert daha genç fizik yapsa hız var yetenekte var adam geçiyordu tren gibi oyuncu yedekte bekler ama diğerlerini

Su anda Anadolu takımlarına teklif et hiçbiri talip olmaz çoğunu bedava versen almazlar o derece kötü oyuncular
Bize ilk 11 için sağ bek lazımken 9 milyona jelert alınmaz ama. 4-5 milyona alıp yedeğe koyup geliştireceğiz dersen eyvallah

İnanılmaz yanlış düşünce bu hocam kusura bakma ama bu adam olmayınca gol atamayız durumuna giriyorum ben korkuyorum vala belkide 2 maçta fişi çekeceğiz bırakalımda oynasın
O da mantıksız değil ama hakemler sarıyı verecek nasıl olsa enazindan eyup maçında temizlerse sivas maçında morata barış yunusla çözebiliriz diye dusunuyorum

Cuesta bir maç oynadı cuesta için kötü izlenim bıraktı ama bir kaç maç daha oynasa tam ümidi kessek güzel olur mesela 60 da frankowski yerine almak lazım frankowskiden kötü oynayamaz

Bu Konya'nin bizimle derdi ne dir?
Apo'nun anasina sovuyorlar, arka tribunden cakmak atiyorlar falan?
Niye gaza geldiler tam anlamadim?

Ortada bir ilk yari ama bizim bitiricilik farki yaratti gollerde. Kacirdigimiz 2-3 tane de 100% pozisyon olabilecek durum var.

Frank hayal kirikligi, bu cocuk nasil bu kadar kotu anlamadim.

Cuesta olmasa 3lü döneyecektik

lemina oynamayacaktı torreira düzelmeyecekti

cift forvet devam edecektik

cuesta olmasa yerine saglam adam alınsa 3lü oynayacak sampiyon fb olacaktı!

Yunus' un ritmini korumak için bu kadar oynaması yeterli. Aklım çıkıyor bir şey olacak diye.

Bu Konya'nin bizimle derdi ne dir?
Apo'nun anasina sovuyorlar, arka tribunden cakmak atiyorlar falan?
Niye gaza geldiler tam anlamadim?

Ortada bir ilk yari ama bizim bitiricilik farki yaratti gollerde. Kacirdigimiz 2-3 tane de 100% pozisyon olabilecek durum var.

Frank hayal kirikligi, bu cocuk nasil bu kadar kotu anlamadim.
E normal abi en iyi takımla oynuyorlar, 2 kez champ üçüncü yolda. Bilenmeleri normal yani. Abdülkerim e yapılan da büyük takım refleksi oluşturmaya çalışmak başka bi açıklaması yok.

biz eger mertensin 28 29 lu yaslardaki halini bulabilirsek bizim göbek oyuncuları her sene cift hane skor yapar

Geri
Üst Alt