⚽ ZTK 24/25 Yarı Final | Konyaspor 1-5 Galatasaray | MS | 22 Nisan | ATV

Sallai'ye verilen dakikayı Yusuf'a verelim 45 dk.

evet kesınlıkle cünkü franky cok iyi bilmesemde sallai almanyada filan bu kadar düz bir adam degildi bizde cok ürkekler
Bu Frankowski mıdır nedir yeteneğini geçtim adam topu kontrol edemiyor

Top benden gitsin başıma iş almiyim diye oynuyor bunu direk kiralasinlar jelert kalsın bundan fersah fersah topcu

Franky bekte olmuyooor. Kanat rotasyonuna girmeli bu adam başka türlü verim alamayız bu heriften.

Bu Frankowski mıdır nedir yeteneğini geçtim adam topu kontrol edemiyor

Top benden gitsin başıma iş almiyim diye oynuyor bunu direk kiralasinlar jelert kalsın bundan fersah fersah topcu
Jelert, sallai, fran, cuesta gs ilk 11 topçusu değil bence. 4 tane meybuz alacağımıza 1 tane magnum alabilirdik. Vasat adamları bulup çöpe para atıyoruz

Olm bu herifler nasil reklam cekio ya

Adam kraliyet ailesi fotosu cekerken elizabethin ustune cikolata sicratiyor.

Vefat ettifinin farkindalar mi mesela.

Dipnot: reklamlar bana gore zeka seviyesi gosterir. Genelde izlerken en sinirlendigim sey reklamlar (ana haberlerden sonra)

İnanılmaz yanlış düşünce bu hocam kusura bakma ama bu adam olmayınca gol atamayız durumuna giriyorum ben korkuyorum vala belkide 2 maçta fişi çekeceğiz bırakalımda oynasın
Sivas denen köy takımını Osimhen yok diye yenemeyeceksek kapatalım kulübü gidelim fener antepde puan kaybederse bencede sarıyı temizlemeli

Geri
Üst Alt