Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cumartesi günü böyle düşünüyordum ama fb sağolsun beklenenden önce puan kaybı yaptı ve ligde bir parça daha az stresliyiz artık.Günaycuesta (sağ bek/stoper hamlesi olarak)
Jakobs-Metehan-Apo-Eren
Toreira-Sara
Sallai-Mertens-Frankowski
Morata
berkan (orta saha/sol bek hamlesi olarak)
eyüp aydın (orta saha/on numara hamlesi olarak)
kutucu (ofansif bölgeye hamle oyuncusu olarak)
yusuf demir (ofansif bölgeye hamle oyuncusu olarak)
vallahi maçı şu 16 oyuncu ile oynardım. bunların yetmesi lazım. diğerlerini konya'ya bile götürmezdim.
Kesinlikle katiliyorum, konya buyuk olcude kurtardi, bizi elerlerse kupa icin sanslari gayet var acikcasi. Boslayacaklari bir durum degil.cumartesi günü böyle düşünüyordum ama fb sağolsun beklenenden önce puan kaybı yaptı ve ligde bir parça daha az stresliyiz artık.
bu yüzden bu maça full rotasyon yapmaya gerek kalmadı bence. as kadroya yakın bir onbir ile çıkıp, finaldeki rakibimizi beklemeliyiz.
eğer gereğinden fazla rotasyon yaparsak eleniriz bence.
Valla genelde gereksiz ve formalite gorunuyor ama u sene fener eslesmesiyle hem kupadan ettik hem ligi kirdik gibi ztk sayesinde.Allaaaaah ZTK
Cuesta @Hakan Motz beyin düğününde oynar anca.Cuesta falan oynarsa eleniriz muhtemelen.
Eyvah ahmed ve cuesta mi? Konyaya finalde basarilarEkli dosyayı görüntüle 284055
Farklı varyasyonlar ve muhtemel 11'ler gelmeye devam ediyor. AliNaci'nin de beklentisi böyle bir 11.
Albay Cuesta izleyelim bakalım.
Abi 2 maçla her şey tersine döner. Herkes bunun farkında zaten diye düşünüyorum umuyorum.Düşman en zayıf göründüğünde en tehlikelidir.
Bakmayın Acun'un vs günah çıkarma saha vurgusu yaptığı açıklamalara.
Biz konsantrasyonumuzu düşürür bir puan kaybedersek direkt başlarlar yine.
O yüzden geri dönüş hakkı vermeden takım sahada Bodrum maçı gibi tek hedefte maç maç devam etmeli.
En zor maç önce bugün. Ve sonrasında da Eyüp ile hafta sonu.
Birinin ucunda kupa var. Diğerinin ucunda da belki puan farkını daha da arttırma veya makas daralırken koruma şansı.
O yüzden muhakkak ne yapıp edip yarım sıfır da olsa kazanma maçları bunlar.
Akşam ki maç için Günay, Sallai ve Mertens'in 11 olduğu bir kadro bekliyorum. Sağ bekte de Kaan geri dönebilir.