⚽ ZTK 24/25 Yarı Final | Konyaspor 1-5 Galatasaray | MS | 22 Nisan | ATV

Günay
Jakobs-Metehan-Apo-Eren
Toreira-Sara
Sallai-Mertens-Frankowski
Morata
cuesta (sağ bek/stoper hamlesi olarak)
berkan (orta saha/sol bek hamlesi olarak)
eyüp aydın (orta saha/on numara hamlesi olarak)
kutucu (ofansif bölgeye hamle oyuncusu olarak)
yusuf demir (ofansif bölgeye hamle oyuncusu olarak)

vallahi maçı şu 16 oyuncu ile oynardım. bunların yetmesi lazım. diğerlerini konya'ya bile götürmezdim.
cumartesi günü böyle düşünüyordum ama fb sağolsun beklenenden önce puan kaybı yaptı ve ligde bir parça daha az stresliyiz artık.

bu yüzden bu maça full rotasyon yapmaya gerek kalmadı bence. as kadroya yakın bir onbir ile çıkıp, finaldeki rakibimizi beklemeliyiz.

eğer gereğinden fazla rotasyon yaparsak eleniriz bence.

Ben cepte bi mac beklemiyorum

Konya ligde isini gatantilemedi daha ama kurtardi gibi buyuk olcude

Neden avrupa olmasin(gelir) diye gayet onemseyeceklerini dusunuyorum bu maci.

Kazaya yer vermeden almamiz lazim bu maci, final beklentim benim goztepe acikcasi ama Fatih Tekke AVL gaziyla farklinmotivasyonda da olabilir.

Hata yapip moral bozulmamasi lazim, hele hele feneri bu kupadna eleyip sezonun belini kirdigimiz surecte.

cumartesi günü böyle düşünüyordum ama fb sağolsun beklenenden önce puan kaybı yaptı ve ligde bir parça daha az stresliyiz artık.

bu yüzden bu maça full rotasyon yapmaya gerek kalmadı bence. as kadroya yakın bir onbir ile çıkıp, finaldeki rakibimizi beklemeliyiz.

eğer gereğinden fazla rotasyon yaparsak eleniriz bence.
Kesinlikle katiliyorum, konya buyuk olcude kurtardi, bizi elerlerse kupa icin sanslari gayet var acikcasi. Boslayacaklari bir durum degil.

Ciddiyetsizlikte eleniriz.

Eyup macida 2 mac kredisi oldugu icin rehavet yaratmamali, onlarinda ilk 4/ilk 3 kovalamasi soz konusu.

Biz onumuzdeki kupa maci dahil 3 macta hata yapmazsak(konya eyup sivas) ts maci sampiyonluk macina donusecektir.

Biz hata yapmadigimiz surece fenerin antep-bjk-basak 3lusunden saglam cikacagini sanmiyorum

1745301356022.webp

Farklı varyasyonlar ve muhtemel 11'ler gelmeye devam ediyor. AliNaci'nin de beklentisi böyle bir 11.

Albay Cuesta izleyelim bakalım.

Morata bey dakikabasi sakatlanmasa iyi olurdu

moratayi cok isteyen olur ispanyadan

Düşman en zayıf göründüğünde en tehlikelidir.

Bakmayın Acun'un vs günah çıkarma saha vurgusu yaptığı açıklamalara.

Biz konsantrasyonumuzu düşürür bir puan kaybedersek direkt başlarlar yine.

O yüzden geri dönüş hakkı vermeden takım sahada Bodrum maçı gibi tek hedefte maç maç devam etmeli.

En zor maç önce bugün. Ve sonrasında da Eyüp ile hafta sonu.

Birinin ucunda kupa var. Diğerinin ucunda da belki puan farkını daha da arttırma veya makas daralırken koruma şansı.

O yüzden muhakkak ne yapıp edip yarım sıfır da olsa kazanma maçları bunlar.

Akşam ki maç için Günay, Sallai ve Mertens'in 11 olduğu bir kadro bekliyorum. Sağ bekte de Kaan geri dönebilir.

As kadro çıkın. Yedek çıkıp sonra as kadroyu sokmak zorunda kalacaksın daha çok efor sarfedeceksin

Düşman en zayıf göründüğünde en tehlikelidir.

Bakmayın Acun'un vs günah çıkarma saha vurgusu yaptığı açıklamalara.

Biz konsantrasyonumuzu düşürür bir puan kaybedersek direkt başlarlar yine.

O yüzden geri dönüş hakkı vermeden takım sahada Bodrum maçı gibi tek hedefte maç maç devam etmeli.

En zor maç önce bugün. Ve sonrasında da Eyüp ile hafta sonu.

Birinin ucunda kupa var. Diğerinin ucunda da belki puan farkını daha da arttırma veya makas daralırken koruma şansı.

O yüzden muhakkak ne yapıp edip yarım sıfır da olsa kazanma maçları bunlar.

Akşam ki maç için Günay, Sallai ve Mertens'in 11 olduğu bir kadro bekliyorum. Sağ bekte de Kaan geri dönebilir.
Abi 2 maçla her şey tersine döner. Herkes bunun farkında zaten diye düşünüyorum umuyorum.

Saldırıların şiddetle artmasını bekliyoruz zaten. Özellikle deplasman maçlarına dikkat, arenada maçaları yemez bu saatten sonra. Hakemi mhk tff hepsini üst üste koyacak şekilde hazırlanmak şart deplasman maçlarına.

Geri
Üst Alt