⚽ ZTK 25/26 A Grubu H:2 | Fethiyespor 1-2 Galatasaray | MS | 13 Ocak | A Spor

Uğurcan
Kaan u19 u19 Kazım
Ilkay Sara
Sallai Gökdeniz Ahmet
Icardi

Maksimum bu olmalı.

Ugurcanı oynatmak gibi bi hata yapmaz umarım kel kaleci almıştık hedefim Gsdan büyük fln diyordu onu görek

Uğurcan
Kaan u19 u19 Kazım
Ilkay Sara
Sallai Gökdeniz Ahmet
Icardi

Maksimum bu olmalı.
Uğurcan, Icardi ve Sallai bence 11 oynamaz.

Günay/Batuhan
Kaan Arda Dağhan Eren
İlkay Gabriel
Kazımcan Gökdeniz Ahmed
Ada

Kazımcan ile Ahmed'in kanatları değişebilir.

Son düzenleme:
Yusufu izleyek de keyfimizin iyice icine sicilsin

Fethiyeye 10 falan yazmışsınızda bu maç sıkıntılı. Saha idare eder hava kapalı.

Haluğu hiç sevmesem de anlattığı Uğurcan mevzusu doğru sanırım gerginlik olmuş belli ki.

Hakkaten bi bu eksikti.

Fesih etmeye calistigimiz yusuffffuu izleyecez oley be

Allahim sen furkankmin ogulcanimin ve adamın yüzüne gül

yusuf demiri alacağına çağrı baltayı falan da alsaydın bir de süre verir utanmadan

iyi, süper hocam okan sayesinde uğurcan' ı da sene sonu araplara 10 milyona satmaya çalışırız şimdi..

resmen adam kanser hücresi, bir salsa bizi, bıraksa saçmalıklarını şu an fark kapanmayacak kadar açılmıştı ama el freni gibi adam

Biraz gölgeli ambiyansta oynanacağını düşünüyorum. 4 köşe ışıklandırma ile o sahanın tam aydınlanması mümkün değil neden 20:30'a vermişler anlamadım.

Kadro dışı bıraktığın adamı hem Süper Kupa maçında, hem de burada kafileye niye dahil edersiz. U19'da hiç mi adam yok onun oturduğu koltuğu dolduracak kadar.

Icardi'nin dişine göre bir rakip ama bu maçta oynatmaz Okan muhtemelen Kutucu oynar

Haluğu hiç sevmesem de anlattığı Uğurcan mevzusu doğru sanırım gerginlik olmuş belli ki.

Hakkaten bi bu eksikti.

Haluk ne anlatti ne gerginligi bilmiyorum da dedikleri genelde çikiyor zaten. Super kupa besiktasda ki Kerem olayina da basta yalan dediydik ama gördükki dogruydu yani.

Ugurcan yok. Takim dagildi.

Geri
Üst Alt