⚽ ZTK 25/26 A Grubu H:2 | Fethiyespor 1-2 Galatasaray | MS | 13 Ocak | A Spor

2 sene önceki Sparta Prag maçından sonra benim bu yönetime ve hocaya güvenim kalmadı. Devamında Young Boyslar, Alkmarlar, Kievler, Rigalar derken şampiyonluklar yönetim ve hocaya kalkan oldu. Şampiyonluklar da fb ile başa baş son virajlarda geldiği için hoca ve yönetim kendilerini sakladılar.

Ama bu sene şampiyonlu gitmesini bırak, fb lider olduğu an o koltuklarda oturamazlar.

Hadi la çabuk baslatinda izleyek bitsin
İşte ben Lig macini eziyet içinde izliyorum. 20 maçı 1 farkla yenip şampiyon olunca Okan buruk takımı şampiyon yaptı deniyor. Bireysel oyuncuların becerisi ile maç kazanıyorsun. Şu takıma kattığı şey nedir ya bu hocanın. Pas özürlü bir takım. Kendi sahasında pas yapınca çok iyi pas yapıyoruz saniyorlar

utandım yav barış ve sallai giriyor şu maçı kazanmak için

Şalaiyle barış da giriyor

Osimeni de çağırsaydık

Koskoca Galatasaray hiç bir şey oynayamayan Kaan, Berkan, Günay gibi adamlardan trip yiyorsa idari problem vardır. Bu adamlar Gs da yedekte olduğu için her gün şükretmesi gerekir.

Gencler girsin dedikce as oyunculari sokuyor. Korkaksin hoca

He ya maç vardı değil mi bugün :crushed:

Yahu Süper Kupa finalini iplemeyen oyuncu grubu şu maçı sallar mı allasen? Çık işte paf takımı ile ne olacak.

Şu takımda rotasyonda olabilecek genç var mı.Yok..O zaman bınları kiraya vereceksin ve gelişşmine bakacaksın.Abi niye ısrarla şu anki durumuyla Galatasaray kadrosunda olamayacağı netleşmiş adamları niye tutarsın kadroda arkadaş.Sen bizle dalgamı geçiyorsun.
Ahmet,kaan,yusuf,kazım falan tutma arkadaş tutma..Yeter ulan yeter.İcardide çok 2 milyona 3. Altetnatfi olarak kalmak istiyorsa kalsın.Yoksa yeni sözleşmeye gerek yok.Güzelce ayrılalım.

utandım yav barış ve sallai giriyor şu maçı kazanmak için
Çünkü oyuncu kalitesi ile bir yere kadar götürebiliyor, tüm oyuncular gününde olursa kağıt üzerinde yenemeyeceği takım yok zaten taktik geliştiremiyor ya vallahi

Geri
Üst Alt