⚽ ZTK 25/26 A Grubu H:2 | Fethiyespor 1-2 Galatasaray | MS | 13 Ocak | A Spor

Ben kazımı seviyorum ya kalibresi düşük bir eleman ama en azından cocuk forma terletiyor çıktı mı oynuyor. Kazım şu genç tayfa arasında kalması gereken tek isim.
Eren çok yıprandı çocuğa kupon yapsana diye bağırmışlar sosyal medya da gördüm yayıncı sesi kesiyordu muhtemelen

İyi=Salladı, Barış, Apokerim(3'ğ de sonradan girdi)Kazımcan

Kötü :İcardi başta olmak üzere takımın gerisi

Çirkin:FB maçında başlayan ciddiyetsizliğin devam ettiriliyor olması!

Ada veya başka bir genç iyi olur kötü olur bilemeyizde yahu genç adamlar şu maçta çok daha fazla süre bılmalıydı.Hareketli çocuk kanatta falan çok rahat denenirdi.
Yetersizliği tescillenmiş adamları ısrarla göndermediğimiz için bu adamları göremiyoruz.
Çok rezil hatalar yapıyor başımızdakiler.

Dosta korku düşmana güven vermeye devam ettiğimiz bir maç oldu sanki.

Gökdeniz oynatılmamaktan mı yoksa oyun karakteri mi öyle bilmiyorum ama acayip pısırık oynadı. Biraz da mıy mıy oynama şekli var.

Şu takımın ölüsü ilk devre 4 yapıp sonra yedeklerle 5 yapmalıydı

Fethiyeli oyuncular tabi ki çok yetersiz ama hocaları bunlara bile pozisyon oynatabiliyor
Vasat adamlarla bile 2’ye 4 nasıl gol atılır bizim hoca izlesin de belki bir şey öğrenir

Geçtiğimiz 3 sezon bizim kadroların ölüsü bile şamp olurdu, hatta hocaya rağmen olduk
Ama millet hoca şamp yaptı diyor

Acilen taktik sistem oynatacak bir hoca gelmeli

Ha bu arada fethiye 2. lig kırmızı grupta 14.cü gördüm internette
Benim gibi eskiler için söyleyeyim, eskinin 3. lig amatör küme 2. grubunun 14.cüsü

Ha bu arada fethiye 2. lig kırmızı grupta 14.cü gördüm internette
Benim gibi eskiler için söyleyeyim, eskinin 3. lig amatör küme 2. grubunun 14.cüsü

Valla iyi ki kazandık, saçma sapan bir bunalım evresinin eşiğine gelmiştik. Ölü toprağını atmak lazım bir an evvel, kızdık ettik tamam da artık kendimizi toplamalıyız. Zaten herkes düşelim diye bekliyor, daha fazla prim vermemek gerekli, öyle ya da böyle bu takım bizim.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu maçta doğru dürüst bir tane genç oynattık, o da mevkisinde değil sağ bekte oynadı ve 45'te hemen vazgeçilen adam oldu. Farklı mevkide oynatılmasına rağmen çok kötü de oynamıyordu yani. Diğer yandan Yusuf Demir 90dk oynuyor ve şu maçta bile silik, etkisiz, kötü...

Bir de Gökdeniz sağ beke evrilecek oyuncu da değil, hele bizim sistemde hiç değil. Kendi Jelert'ini mi yaratmaya çalışıyorsun ne yapıyorsun? Tamam hiç oynamamasından iyidir yine oynaması ama oyuncunun gelişimine de pek bir faydası yok orada oynamanın...

Valla iyi ki kazandık, saçma sapan bir bunalım evresinin eşiğine gelmiştik. Ölü toprağını atmak lazım bir an evvel, kızdık ettik tamam da artık kendimizi toplamalıyız. Zaten herkes düşelim diye bekliyor, daha fazla prim vermemek gerekli, öyle ya da böyle bu takım bizim.

Amatör küme 14.cüsüne şu oyun ve skor 10 kürek daha toprak attı bence

Amatör küme 14.cüsüne şu oyun ve skor 10 kürek daha toprak attı bence
Valla saçma oyuna rağmen bugün kazanmak önemliydi, belki anlamsız gelecek ama momentumu tamamen vermek üzereydik.

Yunus Akgün iç menisküsü yırtmış olabilir. Çok kötü sonuçları olur bizim açımızdan.

Geri
Üst Alt