- 18 Eylül 2018
- 15.631
- 11.974
- 1.473
Başladımi ikinci yari
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BaşlıyorBaşladımi ikinci yari
Sağlak yeğenimi solak yaptım Hagi sevgimden , Sakarya bjk falan yapmıştı, belkide geleceğine engel oldumBenim de hagi sevgim öylesine büyük ki 8 yaşımdaki oğlum ben bugün biraz Alanya yı tutuyorum galiba diyor Hagi nin oğlu Alanya da oynuyor diye dedi.![]()
PardonTamam hocam öyle ruh hastası paranoyak demeler felan, değmez artık bir kelime daha konuşmak.
İki ayaklı oyuncu dedinmi haminin üzerine tanımamİki ayaklı Hasan Şaş'ı bilirim. Kaç sene izledim sağ mı sol mu anlayamadım.
Mecburuz takımın borcu varBunlarla eşleşmeyelim yav
Eksikleri varken eşleşmek iyi olabilir gibi. İçerde ezerek morallerini bozarız.Bunlarla eşleşmeyelim yav
Oglum 19 yasinda ogrenci. @Arif Doğan Karakaya amcasina emanet. Turkce’yi cok kirik konusuyor ama Galatasaray’li. En yakin arkadasi Romanya’li. Ortak sevgileri George HagiBenim de hagi sevgim öylesine büyük ki 8 yaşımdaki oğlum ben bugün biraz Alanya yı tutuyorum galiba diyor Hagi nin oğlu Alanya da oynuyor diye dedi.![]()