⚽ ZTK 25/26 Çeyrek Final | Galatasaray 0-2 Gençlerbirliği | MS | 22 Nisan | ATV

yav renktaş feneri izlemesek inanacaz yav rezaletin dibiler normal ligde ilk 10 sıradalardı şuan heriflerin ittirildikleri maçları izlemesek bunuda yutturacaksınzı gs formunda bize yav. hoca kötü de takım kötü de ama şu leş feneride övmeyin yav.
Feneri övmek hayatta yapacağım son şey. Ama durum bu. Mücadele ediyorlar.

Cm oyununda sezon sonuna doğru bazı oyuncular exhausted olurdu ya, aynı öyle bizimkiler.

Oyunu çözüldü ama bunu kendisi hala algılayamıyor sanırım. Pep bile oyununda yıllardır değişim içinde, bu adam kendi planına aşık biri olup çıktı. Oyunda hiçbir yenilik yok, kademeli savunma yapan her takım bizi çok rahat marke ediyor
Tükendi, hiçbir çözüm üretemedi üretemeyecek. Kapanan takımlara karşı aciz ve çaresiz. İlla Osimhen gerek, yoksa gol bile atamıyor. Kral çıplak demeliyiz artık.

hocada da var sıkıntı ama takım daha sıkıntılı, hocanın kocaeli maçı öncesi açıklamaları takımı ateşlemeyeydi ama öyle bir takım yok. dk işi belli oldu şl de iyi sonuçlar alındı saldı çoğu.
E abi bundan kim sorumlu? Hocanin halletmesi gereken konular bunlar.

Yetisemiyorda diyecek "baskan erden timur gitti ama yerine o isi beceren gelsin ben yapamiyorum" diyecek.

Aynı rakiple 3 gün içinde 2 kez oynuyorsun hoca maçın başından sonuna irfanla kağıt üstünde bir şeyler konuşuyor
Bunların 2 hafta önce ezberlenip ona göre de takıma taktik çalıştırılması gerekirdi
Giren çıkan hiçkimse içerde ne yapacağını bilmiyor
Çift forvete dönüyorsun, yapıılan ortaua 2 golcün aynı yerde kafa vurmaya çalışıyor
Komedi resmen

1- okan hoca her yaptığıın rotasyonda bu takımı rezil etmeyi nasıl başarıyorsun. Sana bin defa insanlar önce skoru al sonra yedekleri gir diyor az insan dinle!
2- okan hoca yaptığın bu rezalet kurgu ile hem yedek takımı hemde sonradan giren asları daha fazla zora sokuyorsun. bunu görmek için kaç defa ders alacaksın?
3- okan hoca daha ne kadar rakip küçümseyeceksin? her küçümsediğinde rezil olduğun halde daha ne kadar?
4- ey türkiyenin en büyük futbolcuları daha ne kadar net pozisyon harcayacaksınız? daha ne kadar her maçı bitmiş gibi ciddiyetsiz oynayacaksınız?
5- ey türkiyenin en büyük futbolcuları kocaeli, konya, YEDEK gençler, bjk, ts, union, fb.... ulan bir kez geri dönemez mi şu takım? bırak geri dönmeyi her geri düştüğünüzde nasıl bu kadar aciz kalıyorsunuz?
6- Şu takımı iki kupadan edecek kadar konsantre değilsen sahaya çıkmayacaksın çıkıyorsan tepki alınca trip yapmayacaksın
7- fb maçına ilk 11 de OSİMHEN siz çıkılırsa REZİLLİK kaçınılmazdır.

NOT: Okan hoca taraftarı olarak ben de tükendim. Herşey için tebrik ederim. ama uçak yavaş yavaş burnunu aşağı indirdi ve ilerisi umut vermiyor. Şampiyon olsanda olmasanda bayrağı devretme zamanı geldi. Ciddiyetsizlik, amatörlük, kontrolsüzlük, plansızlık..... artık yeter. fb biraz iyi olsa buralara da gelmezdi bu iş

E abi bundan kim sorumlu? Hocanin halletmesi gereken konular bunlar.

Yetisemiyorda diyecek "baskan erden timur gitti ama yerine o isi beceren gelsin ben yapamiyorum" diyecek.
hoca sorumluda düzeltilecek bir oyuncu grubu yok şuan. kaç tane kırılam noktası oldu şu maç aksiyon gelir diye bekledik heps fıs çıktı. hocada sorumlu o suçsuz demiyorum ama takım daha sıkıntı.

Derbiden 3 puan istiyorsak sahadaki oyuncu grubu hocanın söylediği hicbirseyi ciddiye almayın kendi bildigi gibi oynamali

Valla renktaş ben 3 senedir hocanın bunlara zaten bir şey söylediğini sanmıyorum
Gelen giden giren çıkan herkes kendince bir şeyler yapmaya çalışıyor işte

Ulan 3 senedir dilimde tüy bitti be, bu adam hoca falan değil standart vir yerli td diye.

Bi götünü yalamadığınız kaldı, gerçekleri çok acı şekilde yaşamaya devam edin siz. Allah vere de bu çapsız adam bizi şampiyonluktan etmesin.

Topçulara zerre kızmıyorum, öyle göte böyle tarak olurdu zaten. 3 senedir takımdaki 2-3 tane muhteşem adam bu herifin götünü kurtardı, tabi leş ötesi rakipler de buna dahil.

Geldiğimiz noktada bu adama siktiri çekemeyen yönetim de gider, gidecektir.

Burası şikecilerin camiasına benzemez.

hoca sorumluda düzeltilecek bir oyuncu grubu yok şuan. kaç tane kırılam noktası oldu şu maç aksiyon gelir diye bekledik heps fıs çıktı. hocada sorumlu o suçsuz demiyorum ama takım daha sıkıntı.
Kaptanin yok, bi muslera yok, bi mertens yok mesela o iskeri yapan.

Ben hocaya baglarim - daha dogrusu teknik ekibe diyeyim, hep hoca derken tum teknik ekibi kastediyorum tabi.

Okan Buruk ders ala ala "master degree" seviyesine ulaştı.

Bayern de kupa maçı oynuyor kadroya bak.

1Manuel Neuer
2Dayot Upamecano
4Jonathan Tah
44Josip Stanisic
6Joshua Kimmich
10Jamal Musiala
14Luis Diaz
17Michael Olise
27Konrad Laimer
45Aleksandar Pavlovic
9Harry Kane

Bayern evet şampiyon oldu ama her zaman ne olursa olsun kupaya önem veriyor.

Vardır bunda da bir hayııırrrrr boşverin. Fener maçında yenileceğimize bu maçta yenilelim. Sıkıntı yok. Ama şu sezon bir bitsin hayırlısıyla, söylenecek çok şey var.

Ligde öndeyiz
Bir daha böyle kötü oynamıyıcaz
Ders alıcaz

Bakalım bugün hangisini söyleyecek

Geri
Üst Alt