Hasan Hazara
10 Numara!
- 28 Aralık 2008
- 11.520
- 405
- 1.878
Kes l.Caney caney caney
İste meydaney
Okancılar
Neredeler hane?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kes l.Caney caney caney
İste meydaney
Okancılar
Neredeler hane?
Feneri övmek hayatta yapacağım son şey. Ama durum bu. Mücadele ediyorlar.yav renktaş feneri izlemesek inanacaz yav rezaletin dibiler normal ligde ilk 10 sıradalardı şuan heriflerin ittirildikleri maçları izlemesek bunuda yutturacaksınzı gs formunda bize yav. hoca kötü de takım kötü de ama şu leş feneride övmeyin yav.
Tükendi, hiçbir çözüm üretemedi üretemeyecek. Kapanan takımlara karşı aciz ve çaresiz. İlla Osimhen gerek, yoksa gol bile atamıyor. Kral çıplak demeliyiz artık.Oyunu çözüldü ama bunu kendisi hala algılayamıyor sanırım. Pep bile oyununda yıllardır değişim içinde, bu adam kendi planına aşık biri olup çıktı. Oyunda hiçbir yenilik yok, kademeli savunma yapan her takım bizi çok rahat marke ediyor
E abi bundan kim sorumlu? Hocanin halletmesi gereken konular bunlar.hocada da var sıkıntı ama takım daha sıkıntılı, hocanın kocaeli maçı öncesi açıklamaları takımı ateşlemeyeydi ama öyle bir takım yok. dk işi belli oldu şl de iyi sonuçlar alındı saldı çoğu.
Fb bizden iyi durumdayav renktaş feneri izlemesek inanacaz yav rezaletin dibiler normal ligde ilk 10 sıradalardı şuan heriflerin ittirildikleri maçları izlemesek bunuda yutturacaksınzı gs formunda bize yav. hoca kötü de takım kötü de ama şu leş feneride övmeyin yav.
Hocanı aglata aglata yollucaz. Sen de gittigi takimi tutucan LKes l.
hoca sorumluda düzeltilecek bir oyuncu grubu yok şuan. kaç tane kırılam noktası oldu şu maç aksiyon gelir diye bekledik heps fıs çıktı. hocada sorumlu o suçsuz demiyorum ama takım daha sıkıntı.E abi bundan kim sorumlu? Hocanin halletmesi gereken konular bunlar.
Yetisemiyorda diyecek "baskan erden timur gitti ama yerine o isi beceren gelsin ben yapamiyorum" diyecek.
hangi konuda iyiFb bizden iyi durumda
Valla sağlık sıhhatiniz için haftasonu maçı izlemeyin derim. Ben teli tvyi herşeyi kapatıp kitabımı okurum muhtemelen
Derbiden 3 puan istiyorsak sahadaki oyuncu grubu hocanın söylediği hicbirseyi ciddiye almayın kendi bildigi gibi oynamali
Kaptanin yok, bi muslera yok, bi mertens yok mesela o iskeri yapan.hoca sorumluda düzeltilecek bir oyuncu grubu yok şuan. kaç tane kırılam noktası oldu şu maç aksiyon gelir diye bekledik heps fıs çıktı. hocada sorumlu o suçsuz demiyorum ama takım daha sıkıntı.