Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.111
- 72.750
- 5.188
Fizik, pas oyunu, bal ve hakem.hangi konuda iyi
Harbi izlemeyeceğimYalanına sokayım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fizik, pas oyunu, bal ve hakem.hangi konuda iyi
Harbi izlemeyeceğimYalanına sokayım
Fbnin olmadığı senaryoda beleşten 1 kupa daha kazanabilirdikVardır bunda da bir hayııırrrrr boşverin. Fener maçında yenileceğimize bu maçta yenilelim. Sıkıntı yok. Ama şu sezon bir bitsin hayırlısıyla, söylenecek çok şey var.
Fizik, pas oyunu, bal ve hakem.
Harbi izlemeyeceğim
Öyle ama sağlık olsun. Belki fener maçına konsantre olurlar şimdi.Fbnin olmadığı senaryoda beleşten 1 kupa daha kazanabilirdik
bal ve hakeme katılıyorum. diğerlerine katılmıyorum. fizik ve pas dediğimiz gene hakemin oyunu fb lehine rakibe yıkmasıyla alakalı. fb basıyor vuruyor faul yok top kaybı olunca rakip sahada hemen faul.Fizik, pas oyunu, bal ve hakem.
Harbi izlemeyeceğim
Salakliklari oldu evet monaco ve bu mac ama dedigin gibi ihale kaleciye kalmamali. Futbol oynamiyoruz, 1 ay degil bütün sezondan beri.Maçın skorundan ziyade Günay'a üzüldüm.
Ulan bu takım 1 aydır bok gibi oynuyor zaten. İhale ayda 1 maça çıkan kaleciye nasıl kaldı hayret ediyorum.
Burda daha genis boyutta bir sorun var.Sampiyon yapan hoca gönderilmez ama artik tükendik. Koskoca bi sezon keyifle bi mac izleyemedik. Montella gelsin okeyim.
bu bilgi mi yoksa tahmin mi? gerçi çoğu insan az çok tahmin eder beni isterler mi takımda diyeHic canınızı sıkmayın haftalardır söylüyorum icardi dahil hoca dahil cogu kisi sezon sonu olmayacağını iyi biliyor