⚽ ZTK 25/26 Çeyrek Final | Galatasaray 0-2 Gençlerbirliği | MS | 22 Nisan | ATV

Vardır bunda da bir hayııırrrrr boşverin. Fener maçında yenileceğimize bu maçta yenilelim. Sıkıntı yok. Ama şu sezon bir bitsin hayırlısıyla, söylenecek çok şey var.
Fbnin olmadığı senaryoda beleşten 1 kupa daha kazanabilirdik

Kupayi alsak almasak önemli degil ama rakibin bi gün önce nallari diktikten sonra bu rakibe karsi kendi sahinda maci alacan. Ondan sonra rakibin hepten kopcak mental olarak. Sen gidip hem umut veriyon hemde kendini piskoljik zor duruma sokuyorsun. Dedigim gibi kupanin pek bi degeri yok ama piskoljik üstünlük icin bu maci rahat bi sekil 1 veya 2:0 la alman lazimdi. Neyse artik hirs yapip ne var ne yok pazar günkü maca asilip alinmali. Ins. bi sekil alip kurtuluruz su igrenc sezondan.

Taraftara kusur bulmam.biriken sinir ve stres var.

Haftaici gitmissin maca - en az ilgi goren maclar kupa maclari. Fener oncesi mac oldugu icin biraz daha dolu gibi geldi bence.

Izledigin sey felaket. Tepki olmasina sasirmamak lazim.

Hele kombineli isen bu mactan once Kocaeli maci izledin burda yani, daha da sinir bozar

Buyuk teknik direktorun soyledigi gibi gol atamazsan turu gecemezsin.

Ne sacma takima elendik be gulsem mi uzulsem mi.. en iyisi kendimize hayat devam edeyi klibi yaptirmak kendi kendimizle de dalga gecebilmemiz lazim.. en azindan 120 dk oynamadik :)

Ergenleri toplumdan uzaklaştırılmalı. Pubg mubg oynayın maça falan gelmeyin.

Fizik, pas oyunu, bal ve hakem.

Harbi izlemeyeceğim
bal ve hakeme katılıyorum. diğerlerine katılmıyorum. fizik ve pas dediğimiz gene hakemin oyunu fb lehine rakibe yıkmasıyla alakalı. fb basıyor vuruyor faul yok top kaybı olunca rakip sahada hemen faul.

Sampiyon yapan hoca gönderilmez ama artik tükendik. Koskoca bi sezon keyifle bi mac izleyemedik. Montella gelsin okeyim.

Maçın skorundan ziyade Günay'a üzüldüm.

Ulan bu takım 1 aydır bok gibi oynuyor zaten. İhale ayda en fazla 1 maça çıkan kaleciye nasıl kaldı hayret ediyorum. İcardi yürüyerek maç bitiriyor ama ona bir taraflar yememiş.

Maçın skorundan ziyade Günay'a üzüldüm.

Ulan bu takım 1 aydır bok gibi oynuyor zaten. İhale ayda 1 maça çıkan kaleciye nasıl kaldı hayret ediyorum.
Salakliklari oldu evet monaco ve bu mac ama dedigin gibi ihale kaleciye kalmamali. Futbol oynamiyoruz, 1 ay degil bütün sezondan beri.

120 dk oynayıp yada 90 dk oynayıp son dk da trajik elenmekten cok daha iyidir boylesi

Bugüne kadar okan istifa diyemeyenler zamanında okanın yetersiz olduğunu göremeyenler bütün ihaleyi günaya bıraktı

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sampiyon yapan hoca gönderilmez ama artik tükendik. Koskoca bi sezon keyifle bi mac izleyemedik. Montella gelsin okeyim.
Burda daha genis boyutta bir sorun var.

Bu yonetim, hocayi degsitirmeye kalkarsa daha beter dertler olur mu endisesi de var bende.

Hocada hayal kirikliklari yasiyorum - fazla fazla hemde ama yonetime basbaya net sekilde guvenmiyorum

Geri
Üst Alt