ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor - Galatasaray | 3 Şubat | 20.00 | TRT

Mustafa Sarp, Culio danda Cana danda 3 gömlek daha iyi topcu..

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor - Galatasaray | 3 Şubat | 20.00 | TRT

arkadaş haklı bence de taraftarın göremediği ama bülent, rijkaard ve hagi'nin gördüğü birşey var sarp'ta!

Alıştıra alıştıra söyleseydin bünye kaldırmaz hemen :D

Ben Galatasaray'a Baroş-Arda haricinde kimseyi yakıştıramıyorum. Bu sarpinho 1 sene daha bizde o zamana kanserden gitmezsem bana dahada bişi olmaz..

maç kadrosu ney beyler

kalbime iniyordu birden. alıştıra alıştıra söyleyin olm böyle şeyleri :D

Artık buna inanmak istiyorum renktaş..Adam her hafta kadroda.. Bu adamda ne var çözemedim.Ayağına topda gelmiyor ama her maç bi aksilik olmazsa 90dk sahada..gelde kanser olma..

Elano yine atmis, bu kez frikikten.

Saka gibi yeminle.

Umarim böyle devam eder ve sene sonunda kankasi Robinhonun yanina gider güzel bir bonservise karsi.

50% bize geliyor cünkü.

Artık buna inanmak istiyorum renktaş..Adam her hafta kadroda.. Bu adamda ne var çözemedim.Ayağına topda gelmiyor ama her maç bi aksilik olmazsa 90dk sahada..gelde kanser olma..

biyonik adam servetle ikisi sakatlanmıyor ama mustafa sarp taraftar tarafından istenmediğinin farkında bunu anlayabiliyorum. sezon sonu yerine başkası alınacak büyük ihtimal. ayhan'da takımda yedek olarak düşünülür.

Elano yine atmis, bu kez frikikten.

Saka gibi yeminle.

Umarim böyle devam eder ve sene sonunda kankasi Robinhonun yanina gider güzel bir bonservise karsi.

50% bize geliyor cünkü.

gelde gıcık olma. bizde oynamadı adam ama bu brezilyanlıların kanında var kendi ülkelerine gittiklerinde fırtına gibi esiyorlar fakat başka liglere çok zor ayak uyduruyorlar.

nedense futbol oyunlarında falan da en iyi özellikleri olan orta saha oyuncumuz, rijkaard oynatıyordu diye mi öyle anlayamadm, ya da biz körüz :D

Geri
Üst Alt