ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor - Galatasaray | 3 Şubat | 20.00 | TRT

Olmasını istediğim kadro Tuğrul. Yani benim kadrom.:)

elli kere kesildi elektrik sabahtan beri arkadaş ya kafayı yiyecem :mad:

eyvallah çetin abi..

hagi kadrosu sandım,hagi biliyor bu işi diyecektim..

senin kadronmuş,sen biliyorsun bu işi ;)

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor - Galatasaray | 3 Şubat | 20.00 | TRT

Ntvspor'a göre kalede Aykut;)

Bu arada Mustafa Sarp büyük ihtimal onbirde,As kadro ile antremanda çalışmış.Kanser olmaya devam:mad:

Kalede Aykutu oynaticakmis.

Ulan, neyse.

j.cesar oynamiyormus.

Hagininde kayış koptu

Culionun iyi oynayacağını düşünüyorum.Kral Barosumuz kesin gol atar.

Culionun iyi oynayacağını düşünüyorum.Kral Barosumuz kesin gol atar.

Culıo mücadele etmekten top oynayamıyor adam.Onun yerine sarp,barış ve ayhan gibi futbol profesörleri culıonun işini yapıyor.Culıo bence forvetin arkasına yakın oynaması.gerekir.Daha cok verim almak için

Elano şerefsizi gene gol atmış duydunuz mu?

m.sarp'ı oynatırsa hagi bu işi bırakıp gitsin artık, kendisi için daha ağır cümleler kurmak istemiyorum!

Elano şerefsizi gene gol atmış duydunuz mu?

türkiyeye yürümekten bile acizken brezilyeda coşması içimi gıcıklandırıyor. ağıza alınmayacak sözler sarfediyorum ama içimden geçenleri klavyeye dökene kadar kendime geliyorum ve buna engel oluyorum.

Geri
Üst Alt